subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezda: Od Pitbulla do grejača klupe?

Ekipa Crvene zvezde nije najbolje ušla u novo takmičenje Evrolige. Posle 3 utakmice imaju isto toliko poraza. Istini za volju, igrali su protiv branioca titule Anadolu Efesa (gde je očekivan bio poraz), a onda su usledila neprijatna iskustva sa Panathinaikosom (gde je pred domaćim navijačima Zvezda trebala da trijumfuje) i poslednji poraz na gostovanju u Vitoriji.

Roster beogradskih crveno-belih je značajno promenjen u odnosu na prošlu sezonu, a čini se da pojačanje John Holland ne pruža partije kakve se od njega očekuju. Naprotiv, krilo iz Njujorka je potpuno presedelo 2 utakmice Evrolige (igrao samo protiv Panathinaikosa), dok je mečeve sa Efesom i Baskoniom preskočio, iako je bio registrovan za utakmice. Kakva je zamisao trenera nismo sigurni, ali od Pitbulla iz Bursaspora došli smo do situacije gde igrač maše peškirom na klupi.

Takođe, Jaylen Adams se nije pokazao najbolje iako je bio protekle sezone bio šuterska mašina u Australiji (20 poena po meču), te jedva čekamo da vidimo u sastavu Zvezde pravog plejmejkera Lucu Vildozu koji će itekako povezati redove. Usudili bismo se da kažemo da je on novi Stefan Jović za crveno-bele.

Svakako da svi očekuju potpuni oporavak Nemanje Nedovića koji je klasa od igrača, ali kuburi sa povredama već nekoliko sezona.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje