petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezda u naletu – 10 pobeda u nizu

Fudbaleri Crvene zvezde su nastavili tamo gde su stali u sezoni za nama i u skladu sa tim na posledljih 10 takmičarskih utakmica imamo isto toliko pobeda. Ono što je još impozantnije je ostvarena gol razlika koja glasi 35:3, a utisak je da Crvena zvezda dugo nije ušla toliko dominantno u sezonu, kao ove takmičarske godine.
Svesni su svi u crveno-belom taboru, kako na terenu, tako i na tribinama, da je ovo jedna od najvažnijih sezona u novijoj istoriji. Bitku na jednom frontu smo već započeli, a evropska sezona kreće u avgustu, mnogo kasnije nego na šta smo navikli, ali sve to zahvaljujući sjajnim rezultatima koje smo postizali u prethodnih pet godina. Prvi rival na tom putu biće bolji iz dvomeča Pjunik – Didelanž, a do tada, Crvena zvezda će odigrati još dve utakmice u prvenstvu. Naredni protivnik je ekipa lučanske Mladosti kojoj ćemo gostovati u subotu, 23. jula od 18 časova i 55 minuta, a potom dočekujemo Radnik na Marakani i onda za nas kreće „pakleni“ avgust, kada ćemo igrati po dve utakmice nedeljno.
Niz pobeda Crvene zvezde traje puna tri meseca, a neporaženi smo na prethodnih 17 duela. Poslednji poraz doživeli smo u jednoj od najbizarnijih utakmica, protiv Rendžersa u Glazgovu, u meču odigranom 10. marta, kada smo bili daleko bolji rival na terenu, iako je rezultat pokazao suprotno, ali poništeni golovi…
Forma u kojoj se nalaze izabranici Dejana Stankovića obećava – 10 mečeva i 10 pobeda, uz postizanje 3.5 gola po meču. Najefikasniji u ovom nizu je Aleksandar Katai sa devet postignutih golova, a prate ga Mirko Ivanić sa šest, kao i napadački tandem – Ohi Omojuanfo i Milan Pavkov sa pet pogodaka.
10 UTAKMICA – 10 POBEDA:
16. jul – Crvena zvezda – Kolubara 5:0
10. jul – Crvena zvezda – Radnički 4:0
26. maj – Crvena zvezda – Partizan 2:1
22. maj – Crvena zvezda – Voždovac 3:1
15. maj – Napredak – Crvena zvezda 0:1
11. maj – Crvena zvezda – Novi Pazar 8:0
7. maj – Crvena zvezda – Radnički Niš 4:1
1. maj – Vojvodina – Crvena zvezda 0:3
27. april – Crvena zvezda – Čukarički 1:0

20. april – TSC – Crvena zvezda 0:4


Izvor: FK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje