petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

1 meč, 3 NBA predloga – 9. Maj

Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Juče smo pogodili oba para koja smo predložili – Mitchell je na poluvremenu imao samo 2 poena, da bi u 3. četvrtini ubacio u brzinu i postigao 22 poena i prešao marginu baš koliko treba pre nego što se povredio, a njegova Utah ispala iz Plejofa. Jrue Holiday je ponovio partije kakave je imao u regularnoj sezoni i prešao marginu sa 27 poena, ali su i njegovi Pelicansi ispali te ćemo gledati očekivano finale Zapada – Houston Rockets : Golden State Warriors.


Danas je na programu meč jedine serije koja nije rešena kada će se na Istoku od 2h posle ponoći sastati u TD Gardenu Boston Celticsi i Philadelphia 76ers. Domaćini imaju šansu da završe seriju na parketu na kojem još uvek nisu doživeli poraz u 6 utakmica u okviru Plejofa.

Naše prognoze su da Boston ili danas završava seriju ili u sledećoj utakmici. Napišite nam u komentaru koje je vaše mišljenje?

Kada su u pitanju predlozi NBA igrača, izdvojili bismo Marcus Morrisa koji ima loša šuterska izdanja, ali nas margina od 11.5 privlači (njegov prosek u sezoni iznosi 13,6 poena). U regularnom delu sezone 3x je prevazilazio ovu granicu, dok je u Plejofu to učinio samo jednaput protiv ekipe iz grada u kojem je rođen. Složićete se da je ovaj predlog u najmanju ruku pipav, ali ne i nemoguć.

Iz iste ekipe predlažemo sjajnog rukija Jayson Tatuma koji je u sva 4 meča prebacivao marginu od 17.5. Ukoliko uzme isti broj šuteva i danas, ne sumnjamo da će postići minimalno 18 poena.

U gostujućoj ekipi odlučili smo se za Ben Simmonsa koji primarno nije skorer, ali kao jedan od vođa ekipe mora da preuzme odgovornost. On je to učinio i u prošlom meču kada je imao 15 šuteva i čak 8 slobodnih bacanja (prosek u sezoni 4,2) što dovoljno govori o agresivnosti i želji ovog mladog igrača.

Parovi nisu 100% sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovnornost. Srećno!


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje