petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Agoniji Lajovića nema kraja

Srpski teniser Dušan Lajović poražen je u prvom kolu turnira u Rio de Žaneiru. Od njega je bio bolji austrijski teniser Dominik Tim rezultatom 2:0, po setovima 6:2 7:5.

Nastavlja Lajović sa lošim partijama ove sezone i produžava negativan niz protiv Dominika Tima. Austrijanac sada vodi sa 4:0 s tim što Lajović još uvek nije osvojio ni jedan set protiv sjajnog Austrijanca.

Ipak, ne boli toliko poraz, jer je on u neku ruku i očekivan koliko bole loše igra Lajovića tokom ove sezone. On za sada ima samo jednu pobedu i to nad Fakundom Bagnisom u Buenos Ajresu i četiri poraza, a ako bi računali sam završetak sezone odnos pobeda i poraza Dušana Lajovića iznosi jedna pobeda i devet poraza. Ovim porazom Lajović nije uspeo da odbrani poene iz prethodne sezone kada je igrao u drugom kolu, i zanimljivo izgubio je upravo od Dominika Tima. Dakle, sledi mu još jedan pad na ATP listi i ako ovako bude nastavio uskoro će ispasti iz top 100.

Što se samog meča tiče apsolutno je sve zavisilo od Dominika Tima. Bez obzira što je pre samo nekoliko dana osvojio turnir u Buenos Ajresu nije se mogao primetiti neki trag umora. U tome mu je pomogao i Lajović sa svojom smušenom i ne tako pametnom igrom. Dominirao je Austrijanac u razmenama i sasvim zasluženo pobedio.

Tim će u drugom kolu igrati protiv Pabla Anduhara.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje