petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Amaterski klub iz Moskve predložio ugovor Garetu Bejlu!

Ruski fudbalski klub Ararat iz Moskve, koji je osnovan pre samo 2 meseca i koji se trenutno takmiči u Amaterskoj Fudbalskoj Ligi, na svom zvaničnom tviter nalogu pozvao je napadača Real Madrida Gareta Bejla da se priključi svom nekadašnjem saigraču iz Totenhema – Romanu Pavljučenku i da obuče crno-žuti dres.

https://twitter.com/FC_AraratMoscow/status/870173595116462081

“Dragi @GarethBale11, hoćemo da te vidimo u našem timu. U Rusiji, u društvu sa tvojim nekadašnjim saigračem (Romanom Pavljučenkom). Ovde nikada nećeš biti u Ronaldovoj senci.“ – stoji na tviter nalogu moskovskog Ararata.

Ova objava za samo nekoliko časova izazvala je mnogo pažnje, prvenstveno u ruskom fudbalskom svetu, ali kasnije i u ostalim delovima Evrope. Klub koji je osnovan krajem marta već je počeo da potpisuje brojne ruske fudbalere, a od najpoznatijih ističu se bivši ruski reprezentativac i nekadašnji napadač Totenhema – Roman Pavljučenko, kao i bivši fudbaleri moskovskog CSKA – Dmitrij Rižikov i Sergej Revjakin.

Da bi videli koliko će ovaj klub napredovati moraćemo da sačekamo neko vreme, ali sudeći po ambicijama rukovodioca već za par godina možemo ih očekivati na korak do Premijer Lige. Za sada će oni ipak morati da svoje boje brane na amaterskom nivou.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje