subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Anži popunjava ispražnjene redove

Nakon što je izgubio čak 6 igrača u ovom prelaznom roku, ruski premijerligaš Anži iz Mahačkale danas je počeo da popunjava svoje redove. Reč je o kapitenu drugoligaša Tosna, 28-godišnjem levom beku Guramu Tetrašviliju, koji je sa novim klubom potpisao ugovor na jednu i po godinu.

Ovaj rusko-gruzijski defanzivac karijeru je započeo 2007. godine u Avtodoru iz Vladikavkaza, u čijem dresu je do 2010. ostvario skoro 100 nastupa, a upravo u ovom klubu odigrao je najzapaženiju ulogu. Nakon toga nastupao je i za mlađe kategorije Alanije iz Vladikavkaza (sada Spartak iz Vladikavkaza), Mašuk KMV-a iz Pjatigorska i Luč Energiju iz Vladivostoka, ali to su sve bili samo jednosezonski “pokušaji“. Tokom leta 2015. godine potpisao je za Tosno, a zbog svog kvaliteta i discipline ubrzo je postao i kapiten tog kluba. U zeleno-belom dresu ostvario je 56 nastupa, a postigao je 2 gola i 4 asistencije.

Tetrašvili ima ogromno iskustvo u igranju pod komandom Aleksandra Grigorjana, trenutno glavnog trenera mahačkalskog Anžija. Njih dvojica su, do sada, već sarađivali u redovima niželigaških ekipa, kao što su Mašuk KMV, Luč Energija iz Vladivostoka i Tosno.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje