petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Gubitnik dana

Poslednjeg dana transfer perioda dogodile su se brojne promene. Mnogi igrači su pronašli nove klubove. Mnoge transfer sage su završene na najbolji mogući način,ali ipak bilo je i onih koje se nisu završile dobro.

Sigurno da je jedan od najvećih gubitnika ovog transfer perioda igrač Lestera Rijad Marez.

Pre samo par dana, tačnije nakon povrede Sanea u FA kupu, pojavila se vest da je Siti zainteresovan za brzonogog Alžirca.

Da to nisu samo prazne priče videlo se nakon što je Siti ponudio 50 miliona za Mareza. Lester je tu prvu ponudu glatko odbio. Marez je bio besan zbog te odluke kluba i želeo je na svaki način da izdejstvuje transfer.

On je uputio zvaničan zahtev za transfer, tzv transfer request. Takođe, odbio je da trenira sa klubom,a nije želeo ni da putuje na gostovanje u Liverpul na meč sa Evertonom. Taj njegov potez razbesneo je sve njegove saigrače.Tada je već bilo jasno da je Marez “ spalio sve mostove iza sebe“ i da povratka više nema, sve je bilo na Sitiju.

Siti je nakon toga povećao ponudu na 60 miliona,ali je i ona odbijena. Poslednja ponuda je glasila 65 miliona,ali Lester nije ni to prihvatio, već su tražili čak 95 miliona i jednog igrača. (O tome ste mogli da čitati na našem portalu ranije tokom dana)

Kao da je to bila kap koja je prelila čašu i Pep Gvardiola je rekao, svega par sati pre isteka transfer perioda, da se povlače iz trke za Mareza i da od transfera nema ništa.

Po izjavama ljudi bliskih Marezu on je žestoko deprimiran zbog takvog ishoda.

Nakon meča protiv Evertona, trener Lestera, Klod Puel je izjavio sledeće: “ Videćemo šta ćemo sa Rijadom – možda postoji neko razočarenje,ali smo danas morali biti fokusirani na utakmicu. Uvek su ovakve situacije teške,ali se nadam da će se Rijad ubrzo vratiti u tim sa osmehom na licu“.

E sad, pitanje je, da li će Marez želeti nazad u Lester nakon svega ???

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje