petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (18. januar)

Danas su nam na programu Grci, ali i kupovi u raznim evropskim zemljama, te smo za vas i ovog puta izdvojili ono najinteresantnije što smo pronašli iz sveta fudbala.

Tip 0-2 bio je prolazan na 18 od poslednjih 19 utakmica grčke Verie pred svojim navijačima u okviru prve lige Grčke. Očekujemo li i danas under?

Liverpul je igrao nerešeno na poslednja 3 meča u okviru FA kupa, dok su, sa druge strane, i njihovi rivali igrali nerešeno na poslednja 3 meča u okviru istog takmičenja. Teško da bismo vam olako predložili da tipujete X na ovom meču, jer je razlika u kvalitetu ogromna, a kada je u prvom meču krajnji ishod bio 0:0, čisto sumnjamo da će biti i večeras.

Tip 0-2 bio je prolazan na 7 od poslednjih 8 utakmica Nanta u okviru prve lige Francuske. Večeras se sastaju sa Kaenom, a za tip 0-2 se kreće oko 1,60-1,65.

Tiradentes i Itapipoca sastali su se svega četiri puta, a na sva četiri susreta mogli smo da naplatimo tip 2-3. Hoćemo li moći i večeras?

Kakvi su vaši predlozi za današnje mečeve? Jeste li pronašli neki niz koji biste rado podelili sa drugima? Da li vam je neki meč „zapao za oko“?

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje