petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (23. decembar)

Vikend koji nam predstoji neće biti popularan kao i svaki drugi, ali smo uprkos praznicima za vas uspeli da izdvojimo kakve-takve informacije iz sveta sporta koje će vam možda biti od koristi pri sastavljanju vaše dobitne kombinacije.

Portugalska Tondela ima 5 poraza na poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru prve lige Portugala. Pritom, uspeli su da prime makar 2 gola takođe na 5 od poslednjih 6 gostujućih utakmica. Očekujemo li pobedu Setubala uz makar dva gola u mreži Tondele danas?

Vitoria de Guimaraes ne zna za poraz na 9 od poslednjih 10 utakmica u okviru portugalskog prvenstva. Uz to, tip 3+ bio je prolazan na 5 od poslednjih 6 utakmica ove ekipe u okviru prvenstva. Hoće li večeras ostati neporaženi, a da uz to dobijemo priliku da vidimo makar tri gola na utakmici?

Iako su po kladionicama blagi autsajderi, fudbaleri Kilmarnocka uspeli su da savladaju svog večerašnjeg rivala na 4 od poslednjih 5 međusobnih susreta. Dolaze li večeras do nove pobede? Kvota na njihovu pobedu se u ovom trenutku kreće oko 3,50.

Imate li vi neki predlog usled slabe ponude koje nam kladionice danas pružaju?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje