petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: Najave utakmica 2. kola u grupi H (utorak)


Ovog utorka na programu je prvih 8 utakmica 2. kola grupne faze Lige Šampiona, a u ovom članku predstavićemo Vam najave dva današnja susreta u okviru grupe H.


20:45 APOEL – Totenhem Hotspur

APOEL kao ubedljivo najtrofejnija ekipa sa Kipra svakako da i pored dosta velikog kvaliteta skoro pa i da nema razloga da se nada da će proći u narednu fazu, s’ obzirom da su upali u grupi gde se nalaze neke od najjačih evropskih ekipa. Kolike su njihove šanse dokazano je i u prvoj utakmici gde su u gostima pretrpeli poraz od madridskog Reala sa čak 3:0, a ako uzmemo u obzir da su Španci imali čak 27 šuteva ka golu sve je mnogo jasnije. Sigurno da jedine bodove u grupi APOEL može tražiti na svom terenu u Nikoziji s’ obzirom da kiparska klima ni malo ne odgovara zapadnoevropskim timovima. Sve u svemu, od danas treba očekivati da se na svom terenu pokažu maksimalno dobro i da bar pokušaju da se spasu ubedljivog poraza.

Totenhem i ove sezone nastavlja da igra na visokom nivou, a u poslednje vreme ono što najviše krasi “Pevce“ jeste naravno izuzetno dobra atmosfera u ekipi za koju je najviše zaslužan menadžer Maurisijo Poketino koji, kako prenose engleski mediji, često izvodi sve igrače prvog tima na večeru što ipak može, ali i ne mora da utiče vidno na rezultat. Sve u svemu, ekipa iz Londona nakon zauzete 3. pozicije u Premijer Ligi ima priliku da se bori u možda i najjačoj grupi ovosezonske Lige Šampiona, ali i pored kvaliteta Reala i Borusije plasman u završnu fazu jeste imperativ i sigurno da će ka tome težiti, s’ obzirom da im Liga Evrope, u koju će upasti ako zauzmu 3. poziciju u grupi, nije dovoljna prvenstveno zbog prihoda.

Svakako da večeras treba da očekujemo igru na sve ili ništa od strane APOEL-a, jasno je da šanse prevelike ne mogu da traže u gostima, a baš stadion u Nikoziji može da im bude i glavna prednost u odnosu na ostale gigante u grupi. Mišljenja smo da će Kiprani nekako uspeti da se odupru engleskom predstavniku bar u uvodnom delu meča, ali da svakako pobeda Totenhema, golovima u drugom delu, ne treba da se dovodi u pitanje.

2G1+ @1,40 (gost postiže gol u drugom poluvremenu)


20:45 Borusija Dortmund – Real Madrid

Borusija Dortmund će u možda i najzanimljivijem duelu 2. kola grupne faze LŠ imati veoma teškog rivala u vidu madridskog Reala. Nakon poraza od Totenhema u prvoj utakmici (3:1) “Milioneri“ jednostavno moraju da zagrabe na večerašnjem meču te da izvuku bar 1 bod s’ obzirom da se zna da je plasman u nokaut fazu pod moranjem. Domaći teren jeste velika prednost, ali naravno nadu za povoljnim rezultatom ekipi iz Nemačke predstavljaće odlična forma koja je viđena nakon tog meča sa Totenhemom kada su na 3 susreta u Bundesligi zabeležili 3 trijumfa uz čak 14 postignutih golova (samo 1 primljen).

Real Madrid je zaista mnogo daleko od one ekipe iz prošle sezone kada su osvojili upravo ovo takmičenje, igra je pre svega dosta nestabilna što je naravno bilo prouzrokovano velikim brojem izostanaka, ali i pored toga poraz od Real Betisa, ili remi sa Levanteom, ne smeju da budu realnost “Kraljevskog kluba“. Zbog svega toga, a posebno zbog činjenice da iz prvog meča vuku trijumf nad APOEL-om od 3:0, treba očekivati dosta ofanzivnu igru Madriđana te kako vreme bude odmicali sve jači pritisci ka golu nemačkog predstavnika. Sve u svemu, tim kojim raspolaže Zinedin Zidan sposoban je da nametne svoj ritam, ali sudeći po tome da i Borusija ima dobre adute mislimo da nas večeras očekuje pravi spektakl sa velikim brojem golova i pre svega akcija.

Razlozi zašto očekujemo goleadu već su gore navedeni, jednostavno radi se o ultra-ofanzivnim ekipama i male su šanse da ovaj meč ostane u opsegu 0-2. Kao što smo već rekli, verujemo da će broj akcija sa obe strane biti ogroman te da će oba golmana biti veoma uposlena. Pre svega, mi očekujemo goleadu, ali dosta dobra opcija jeste i klađenje na kornere ukoliko tako nešto imate u ponudi svojih kladionica.

GG3+ @1,50 (obe ekipe postižu po gol i ukupno 3 ili više golova na utakmici)


Tipovi i kvote preuzeti su iz kladionice MAXBET

Svaki predlog predstavlja lično mišljenje urednika i šanse za prolazak nisu 100% sigurne. Ukoliko prepišete to radite na sopstvenu odgovornost, a mi Vam želimo svu sreću.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje