petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA novosti: Šta Pol Džordž misli o novom timu? Dvejn Vejd postao slobodan igrač!

Pol Džordž se prvi oglasio iz velike trojke Tandera i izneo je svoja viđenja povodom dolaska Karmela Entonija i stvaranja još jednog favorita za najviši plasman u novoj sezoni u NBA lige. Džordž je izjavio:

„Osećam da je ovo šampionski tim. Nalazim se na pravom mestu. Znam i da je Ras na pravom mestu. Melo je motivisaniji nego ikad. Kada spojite nas trojicu, gde svaki ima i dalje nešto da dokaže, znate da će to biti poseban tim. Imamo mladu, talentovanu ekipu, neverovatnog trenera (Bili Donovan), a vidite i da su čelnici spremni da urade šta god je potrebno da pojačaju tim. Sada nam je potrebna samo šminka da budemo sjajna organizacija i šansa da osvojimo titulu“.

Zanimljiva je situacija oko Dvejna Vejda, koji je raskinuo ugovor sa Čikago Bulsima i sada je slobodan igrač, pa ostaje nam da vidimo u narednim danima: da li će se vratiiti u (Majami) Hitse koji mu mogu ponuditi najbolje uslove, ili će ponovo biti saigrač LeBronu (Klivlend), ili će se možda velika trojka, pretvoriti u veliku četvorku (Oklahoma), a jedan je od prvih koji je čestitao Melu prelazak u Oklahomu???

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje