petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pavkov: Zaslužio sam da se vratim u Zvezdu

Milan Pavkov je sjajnim partijama za Radnički iz Niša ubedio upravu kluba da ga vrati. Tim povodom Pavkov je izjavio (Srbija Danas):

„Veoma sam srećan što sam se vratio u Crvenu zvezdu. U jesenjem delu šampionata sam na pozajmici odradio odličnu polusezonu i nadam se da ću se dobro pripremiti pa da i u Zvezdi zabeležim što veću minutažu. Mislim da sam zaslužio svoju šansu. Svakom mladom igraču je izuzetno važno da igra, da ima veliku minutažu. Zato smatram da je odluka da odem u Radnički na pozajmicu bila dobra, tamo sam dobio šansu da igram i izuzetno sam zahvalan na tome“.

Pavkov je drugi strelac prvenstva sa 16 golova i na listi strelaca je oko dva sadašnja saigrača. Iza Pešića koji je dao 17, a ispred Boaćija koji je postigao 15 golova. Evo šta Pavkov kaže o konkurenciji:

„Konkurencija je u Zvezdi uvek oštra, to se očekuje od kluba sa ovakvim imenom i istorijom. Mora da bude teško da se izbori mesto u crveno-belom dresu, svi smo mi spremni na to. Uvek je lepo raditi sa tako uspešnim fudbalerima kao što su Pešić i Boaći, siguran sam da ćemo jedni od drugih moći mnogo da naučimo i da ćemo zajedno napredovati. Jako je važno da špicevi sarađuju i da su u svakom trenutku jedan uz drugog“. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje