subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pecarski i Šalić od danas i zvanično u Partizanu!

Danas je Partizan dobio dva nova pojačanja sa kojima je spreman za start ABA lige 29. septembra kada ekipa Partizana ide na megdan MZT-e iz Skoplja. Partizan je platio Bajernu 70.000 evra na ime obeštećenja za Pecarskog, pa je danas Marko Pecarski potpisao četvorogodišnji ugovor sa crno – belima. Pecarski je podsetimo se, jedan od najzaslužnijih za zlatnu medalju Srbije na juniorskom evroskom prvenstvu u Slovačkoj. Svojim zalaganjem na terenu za ugovor se izborio i Đoko Šalić.

Povodom potpisivanja ugovora sa crno – belima Pecarski je izjavio„Partizan je veliki klub. Imamo mladu ekipu i biće nam potrebno vreme. Polako se uigravamo i verujem da ćemo biti sve bolji, kako sezona bude odmicala i da ćemo na kraju biti zadovoljni“.

Pecarski je dodao da mu je danas ispunjen jedan od tri velika sna koja ima: „San mi je bio da igram u Partizanu. Drugi je da budem u NBA ligi, a treći reprezentacija Srbije. Gledaću sezonu po sezonu. Sada mi je najbitnije da se što bolje pokažem, a ekipa ostvari što bolji rezultat“.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje