petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Salford Siti, projekat u usponu!

Petorica legendi Mančester Junajteda uz singapurskog milijardera sjajno vode Salford Siti koji je prvi na tabeli.

Sve je bilo spremno za direktnu promociju u petu ligu, ali uljuljkani sjajnim rezultatima fudbaleri Salford Sitija počeli su da posrću. Meteorski uspon engleskog niželigaša, trenutno prvoplasiranog u popularnoj Vanarami (Sever), nije nimalo slučajan…

O čemu se radi?

Salford Siti je od leta 2014. u vlasništvu Pitera Lima (50%) i nekadašnjih zvezda Mančester Junajteda Rajana GigsaPola SkolsaNikija Bata, odnosno Gerija Fila Nevila (10%). Lim je osvedočeni navijač Crvenih đavola, ali to mu nije smetalo da 2010. umalo kupi Liverpul… Međutim, četiri godine kasnije, na nagovor petorice fudbalera kojima se nekada divio prihvatio je da od Salforda napravi stabilnog premijerligaša.

Klub iz mesta nadomak Mančestera uprkos mini-krizi u koju je zapao i dalje zauzima lidersku poziciju, postao je kompletno profesionalan, kapacitet stadiona je sa 500 povećan na 2.264 sedećih mesta, a na sve ovo Rajan Gigs je rekao:
Nismo arogantni. Zaista mislim da možemo da ostvarimo zacrtane ambicije. Uspeli smo kao fudbaleri, možemo i kao funkcioneri„.

Salford traži svetlo na kraju tunela u zaostaloj utakmici 21. kola protiv Darlingtona koji vodi grčevitu borbu za opstanak i ostvario je svega jedan trijumf na devet prethodnih utakmica (1-1-7). Sa druge strane, Salford je nakon dva vezana neuspeha odigrao dva remija, pa je ovo idealan trenutak da se dođe do prve pobede u novoj godini i revanšira Darlingtonu za poraz iz prvog dela prvenstva.

Predlog: Tip 2 (2.05) MaxBet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje