petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin je kvalitetniji tim, a gost danas bez 7 igrača

Domaćin se nalazi u dobroj formi i ima sjajan napad, dok će gost danas igrati bez 7 igrača. Problemi sa kojima se suočava gost se naročito mogu reflektovati u defanzivi. Meč možete odigrati do 18 časova, ali i nešto kasnije.


Najava meča: Danas će se u terminu od 18:30 po našem vremenu u okviru elitne fudbalske lige u Saudijskoj Arabiji sastati ekipe Al Hilala i Al Wehda.

Al Hilal: se nalazi na poziciji lidera sa 55 osvojena boda što je 6 više od najbližeg pratioca Al Nasra. Ima prosek golova od 3.5 po meču. Opasno su se pojačali tokom zimskog prelaznog roka kada su među ostalog doveli i Degeneka, Karilja, Đovinka… U redovima Al Hilala je i drugi strelac prvenstva Gomis.

Al Wehda: je na 6. mestu na tabeli sa 35 osvojena boda od kojih je 15 osvojio kao gost. Ima prosek golova od 2.4 gola po meču. Danas neće moći da računa na 7 igrača, među kojima se nalaze: M. Awad (prvi golman koji nije propustio mi jedan meč od starta sezone), standardni levi bek Al Zaori (21/1), centralni bek S. Amro (9/0), vezni igrači Venecelanac R. Otero (21/3), W. Bakshween (16/0), E. Colak (16/1) i napadač Brazilac Fernandao (15/2).

Mišljenje urednika: Na strani domaćina su pored kvaliteta i stanja na tabeli, kao i tradicija -slavili su na 5 poslednja međusobna meča kao domaćin. Uz to poznati Egipćanin Mido koji je trener gosta neće moći da računa na 7 igrača. Stanje nagoveštava veliki broj mix igara koje kombinuju pobedu domaćina uz golove kao dobar izbor. Jedan od izbora je i mix igra 1 i 3+ (pobeda domaćina uz 3 ili više gola na meču), koja donosi kvotu od @1.65 / MaxBet

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje