petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin u rasulu, pa su gostu bitno uvećane šanse za pobedom

Domaćin će se suočiti sa brojnim izostancima, a najviše će ih biti u veznom redu. Upitan je i prvi strelac ekipe. Gosti su tako bitno uvećane šanse da dođe do vrlo važnih bodova. Ovaj meč možete odigrati do 18 časova.


Najava meča: Danas će se u terminu od 18h u okviru 24. kola hrvatske elitne fudbalske lige sastati ekipe Rudeša i Zaprešića.

Rudeš: se nalazi na poslednjem 10. mestu na tabeli sa 4 osvojena boda od kojih je na svom terenu u Zagrebu osvojio samo jedan. Ima prosek golova od 3.2 po meču. Danas neće moći da računa na veliki broj standardnih igrača: R. Pantalon (odbrana), Andrey, F. Soldo, D. Lojbek, F. Vojković, M. Vojković – prešao u Krško (vezni red) i Wallace (napad). Uz njih upitan je i najbolji strelac tima T. Mrkonjić (20meča/3gola).

Zaprešić: se nalazi na 8. mestu sa 21 osvojenim bodom od kojih je 13 osvojio na strani. Tačno je iznad crte u borbi za opstanak. Ima bod manje od Slavena i četiri više od Istre. Upravo će se ove tri ekipe boriti da izbegnu 9. mesto koje vodi u baraž za opstanak u elitu. Ima prosek golova od 3.3 po čemu prednjači u ligi.

Mišljenje urednika: Rudeš posle 23. kola ne zna za pobedu. Evidentno su u rasulu sa velikim izostancima i lako primaju golove. Zaprešić igra solidno kao gost i bliži je pobedi. Oba tima su na proseku od preko 3 gola po meču, pa golovi ne bi trebali da izostanu. Kao dobar predlog se nameće igra da će gost izbeći poraz uz najmanje dva gola na meču – X2 i 2+ @1.50.

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje