petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Borba za opstanak je počela!

Borba za opstanak u Rumunskoj 1. Ligi je krenula. Još uvek je sve otvoreno, bodovna razlika izmedju prvog i poslednjeg tima na tabeli je 9 bodova. Gol razlike se brišu, tako da svih 10 timova kreću sa gol razlikom 0:0, baš kao i u playoff-u.

➡️ RUMUNIJA: Liga 1

🇷🇴 19:30 Petrolul – UTA Arad

TIP: W2 (1.77)

Petrolul je imao 2. najbolji plasman, samim tim zauzimaju 2. poziciju u playout-u. Gledajući celokupnu tabelu, zazumaju 8. poziciju. Forma nije na zavidnom nivou. Na poslednjih 10 ligaških utakmica, ostvarili su 8 poraza i 2 pobede. Finansijski problemi su prisutni, ali možda u nekoliko dana Petrolul preuzme novi finansijer. Medjutim, to je sve pod znakom pitanja.

Na drugoj strani, UTA Arad je pretposlednji tim na tabeli u playout-u, sa osvojenih 14 bodova. Na poslednja 2 meča u ligi, imali su teške zadatke. Jedan su uspeli da reše, kada su savladali FCSB na domaćem terenu ubedljivim rezultatom. Poslednje regularno kolo igrali su Univ. Craiovom, gde su igrali dobro, ali su izgubili nakon preokreta.

Sve u svemu, vidi se boljitak u igri Arada, koji je uspeo da postigne gol protiv jakih timova Rumunske Lige 1 (CFR Cluj, FCSB, Univ Craiova). Bodovi su potrebni, kako bi bili još bliži opstanku, na drugoj strani Petrolul je u poslednjem kolu savladao Arges, tim koji je trenutno u teškoj situaciji. Međutim, sada imaju znatno teži zadatak, jer im u goste dolazi tim koji je dobro igrački organizovan UTA Arad.

Mislim da gosti neće izgubiti danas, isto tako znatno su mi bliži pobedi, nego li domaćin. Igram sigurniju varijantu W2 (pobeda gosta u slučaju nerešenog rezultata, kvota je 1.00), možda nije loše probati na manji ulog tip 2 (2.60)/ 1-2 (40.00). Prelaz, iz razloga što su imali 2 u korist Petrolul-a. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje