sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava i analiza trećeg kola lige Uzbekistana od strane našeg saradnika koji prati ligu!

Osim teksta koji možete danas da čitate o fudbalu u Uzbekistanu, kao i o svim dešavanjima tamo, naš saradnik Connor (@_UzbekFootball) nam šalje i najavu drugog kola sa prognozama.

Nedelja 3:

Sogdiana – Neftchi

Sogdiana neuspešno počinje sezonu 2023. godine u poređenju sa sezonom 2022. godine. Nakon gubitka ključnih igrača tokom zime, deluje da ne mogu parirati timovima kao ranije i biće ponovo sredina tabele. Neftchi odlično počinje sezonu i u dobrom su raspoloženju nakon pobede nad Pakhtakorom, a tražiće treću pobedu iz tri meča.

Predviđanje rezultata: 1:2 (potencijalno prolazne igre na osnovu prognoze GG, X2, X2&2+)

Andijon – Bunyodkhor

Andijon, kao prošlogodišnji pobednik druge lige, započeo je sezonu prilično dobro i ima pristojan tim, ali bi dobro uradili ako bi osvojili bod protiv ekipe Bunyodkhor koja je ostavila dobar utisak. Bunyodkor ima neke ključne igrače poput Ergašaeva i Ismatullaeva, kao i neke obećavajuće mlade igrače i verovatno će biti prejaki za Andijon.

Predviđanje: 0:2 (potencijalno prolazne igre na osnovu prognoze 2, X2&0-3, 0-2)

Metallurg – Qizilquma

Metallurg se bori da impresionira na bilo koji način i još su bez bodova nakon prve dve utakmice, dok Qizilqum nije zapalio svet uskim pobedom nad Buxorom prošle nedelje. Ova utakmica neće biti ona koju bih očajnički želeo da gledam i neće biti ona na koju će se stvarno fokusirati.

Predviđanje rezultata: 0:0 (potencijalno prolazne igre na osnovu prognoze p/k X, 0-2, NG)

Turon – Surkhon

Slično utakmici Metallurg – Qizilqum, ova će se sastojati od dva tima koji se trude da ne izgube umesto da guraju da pobede. Turon su igrali dobro iako su izgubili, ali nedostaje im dubina kvaliteta da bi kontinuirano napadali u igrama.

Predviđanje: 0:0 (potencijalno prolazne igre na osnovu prognoze p/k X, 0-2, NG)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje