petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

3 najvažnije razlike između 1xBet i ostalih online kladionica

Tržište sportskih kladionica u Srbiji je veoma razvijeno i po mnogim analitičarima je jedno od najdiversifikovanijih u Evropi što se tiče ponude i uslova igre. Mnoštvo brendova se bori za naklonost igrača tako da i nije čudno imati sve te pogodnosti. Ipak 1xBet Srbija je jedna od onih kladionica koje zauzimaju posebno mesto na tržištu. Jedna od najvećih globalnih kompanija u oblasti ne samo sportskog klađenja već i ostalih usluga u oblasti igara na sreću je već odavno prisutna na ovim prostorima.

Iako fizički ne operiše na tlu Srbije, ona nudi svoje usluge online, i poprilično je popularna. Zašto je to tako? To je upravo tema koju ćemo pokušati da Vam razjasnimo. Tri razloga su ključna za ovakav status:

  • Ponuda igara i takmičenja
  • Pokrivenost prenosa
  • Bezbednost i podrška

Ponuda Igara i takmičenja

1xBet u svojoj ponudi ima takmičenja za koja većina prosečnih ljudi nije ni mogla da pretpostavi da postoje. Pored svih najbitnijih liga i sportskih takmičenja, ova brend Vam nudi mogućnost klađenja na neke minorne događaje koje ne možete naći kod velike većine kladionica. Za nekog to nije bitno, pak za pojedince koji su bliže upoznati sa istim to je od izuzetnog značaja.

Sa druge strane, ponuda igara je verovatno najbolje na tržištu, jer Vi bukvalno imate igre koje ni sami niste mogli da zamislite da postoje. To je veoma važno za profesionalne igrače, ali i za one koji su tu samo radi zabave, jer otvara mnoštvo mogućnosti koje definitvno uvećavaju šanse za dobitak. A to je priznaćete ono najbitnije u celom procesu klađenja.

Pokrivenost prenosa

Zapitajte sebe koliko puta Vam se desilo da kada naletite na neki strim preko interneta da vidite 1xBet logo na istom. Ova kladionica prenosi utakmice koje bukvalno ne prate ni lokalni operateri. Ubedljivo najbolja i najveća pokrivenost prenosa je ogromna prednost ovog brenda u odnosu na sve ostale, i jedan od razloga njegovog meteorskog uspona u poslednjih par godina.

Kod većine drugih kladionica u ponudi su samo strimovi top liga, dok kod 1xBet to nije slučaj. Lige manjih južnoameričkih zemalja, ili pak afričkih država su nešto sasvim normalno, i za sve njih imate i ponudu za klađenje, koja je sasvim pristojna.

Ali postoji još jedna caka u svemu ovome. Sami prenosi nisu u lošoj rezoluciji, koja je karakteristična za ovaj segment funkcionisanja kladionica. Veliki deo istih je u HD rezoluciji, i to je još jedna bitna stvar koja razlikuje 1xBet i ostale kladionice.

Bezbednost i podrška

Sistem zaštite ličnih podataka i korisničkih naloga je jedan od najsavremenijih na tržištu. SSL enkripcija i nekolicina zaštitnih nivoa su garant da ćete biti sigurni i da neće doći do bilo kakve zloupotrebe Vaših informacija, ili do krađe finansijskih sredstava. Isto tako kompanija kontinuirano unapređuje svoj sektor zaštite igrača, kroz usavršavanje sistema, ali i kadrova koji su zaduženi za održavanje istog. Tako da kod njih nema neprijatnosti koja su često puta viđana u prošlosti.

Korisnička podrška je i samom povoju bila slaba tačka ovog brenda. Njihov munjeviti uspon ih je ostavio limitiranim i ovom segmentu, jer jednostavno nisu imali dovoljan broj operatera. Nakon stabilizacije i učvršćivanja pozicije na tržištu, jedan od prvih i najsloženijih poduhvata menadžmenta je bio podizanje nivoa kvaliteta komunikacije sa podrškom. Rezultat svega toga je da danas 1xBet stoji kao primer odličnog funkcionisanja CSS i služi kao pokazatelj dobrog odnosa između brenda i klijenata.

Ova tri faktora su nekako najbitniji za pozicioniranje 1xBet kladionice u Srbiji, ali budite uvereni da nisu jedini. Odlični bonusi, promocije, jednostavno funkcionisanje, sve to je razlog zašto ovaj brend ima ogromnu popularnost na ovim prostorima. Kako vreme prolazi, udeo 1xBet kladionice će još više i više rasti, a na Vama je da posetite njihov sajt i sami se uverite u sve što smo napisali.

Povezani članci

1 komentar

  1. Sve gore je više manje istina ali imaju dosta loše kvote, barem kod nogometa na pogodke (ja slučajno ovo najviše igram).

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje