petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Steelseries predstavlja ARCTIS NOVA PRO headset

STEELSERIES OTKRIVA BUDUĆNOST GEJMINGA SA ARCTIS NOVA PRO SERIES SLUŠALICAMA 

SteelSeries nam pruža vrhunsko audio iskustvo sa Arctis Nova Pro series slušalicama i Sonar Audio Software Suite softverom

 SteelSeries Sonar Audio Software Suite je prvi profesionalni audio EQ softver namenjen gejmerima

 Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas pokreće veliku revoluciju na tržištu gejming slušalica. Posle četiri godine razvoja, SteelSeries nam sa ponosom predstavlja budućnost gejming audija – Arctis Nova Pro series.

Arctis Nova Pro series pruža do sada neviđen audio kvalitet, besprekoran zvuk mikrofona, kao i vrlo intuitivan dizajn i vrhunski komfor. Kao podršku novoj Arctis Nova franšizi, SteelSeries je predstavio i Sonar Audio Software Suite, prvi profesionalni audio EQ softver namenjen gejmerima. Ovaj softver pruža potpunu kontrolu nad zvukom igre, četa i mikrofona, i omogućava čak i podešavanje individualnih frekvencija.

Kombinacijom Arctis Nova Pro series slušalica i Sonar Audio Software Suite softvera, SteelSeries kreira prvoklasni audio kvalitet, koji gejmerima omogućava da čuju i najsuptilnije zvuke u igri.

‘’Svaka industrija ima svoju prekretnicu, a za nas su to Arctis Nova Pro series i Sonar Audio Software Suite’’, izjavio je izvršni direktor SteelSeries-a, Etišam Rabini.

SteelSeries već 20 godina radi na usavršavanju idealnog gejming iskustva. Kao prvenac u gejmingu, Arctis Nova Pro series dolazi sa Multi-System Connect habom, koji pritiskom samo jednog dugmeta omogućava prelazak sa jedne gejming platforme na drugu, bilo da je to PC, PlayStation, Nintendo Switch, mobilni telefon, i to bez promene kabla.

Komunikacija u kompetitivnom gejmingu je od presudnog značaja. Zato su novi AI-POWERED mikrofon sa Noise Cancelling tehnologijom i Sonar Audio Software Suite specifično dizajnirani da u potpunosti odstrane okolnu buku i neželjene zvuke. ClearCast Gen2 mikrofon, koji inače koriste i vozači Formule 1, pruža kristalno jasan, balansiran i besprekoran zvuk i poništava sve pozadinske tonove i šumove koji vas mogu ometati tokom vaših gejming sesija.

Sa novim ComfortMAX sistemom, Arctis Nova Pro series slušalice se mogu prilagoditi svakom gejmeru. Pruža dugotrajni kvalitet, maksimalni komfor i izuzetno je fleksibilan, tako da slušalice možete podesiti na način koji baš vama odgovara.

Pored prvoklasnog zvuka i drugih novina koje krase Arctis Nova franšizu, SteelSeries gejmerima pruža izbor nekoliko različitih modela, u zavisnosti od njihovih preferenci i platforme koju koriste.

Arctis Nova Pro Wireless | Arctis Nova Pro Wireless (Xbox) | Arctis Nova Pro Wireless (PlayStation)

 

  • Neiscrpna baterija – Gejming bez granica. Sa Arctis Nova Pro Wireless slušalicama možete uživati u gotovo beskrajnim gejming sesijama. Sa sistemom duple baterije, jednu uvek možete držati na punjenju dok drugu koristite u igri.
  • Simultani audio igre i mobilnog telefona – Sa Quantum 2.0 Wireless, gejmeri istovremeno mogu da koriste dve audio konekcije, tako da možete da slušate muziku ili da razgovarate sa prijateljima dok pikate vašu omiljenu igru.
  • Potpuna izolacija od okolne buke – Active Noise Cancellation tehnologija (ANC) gejmerima omogućava da se potpuno izoluju od okolne buke i neželjenih zvukova. Ako na trenutak pak želite da se vratite u realnost, uvek možete uključiti Transparency Mode kako biste privremeno isključili zvučnu izolaciju Active Noise Cancellation sistema.
  • Wireless Base Station podešavanja – Wireless Base Station sistem gejmerima omogućava da na jednom mestu podese EQ, jačinu zvuka, ChatMix, i još mnogo toga. Sistem beleži vaša lična podešavanja i poseduje OLED ekran na kome možete videti koliko ste baterije potrošili, kao i druge funkcije.

Arctis Nova Pro | Arctis Nova Pro (Xbox)

 

  • GameDAC Gen2 – Kako bi usavršio već vrhunsko audio iskustvo, SteelSeries je uz Arctis Nova Pro slušalice predstavio GameDAC Gen2. Novi SS Sabre Quad-DAC pruža 78% čistiji zvuk i eliminiše gotovo sve tragove šuma i distorzije. Arctis Nova Pro slušalice dižu audio rezoluciju na neverovatnih 96KHz/24-Bit, što ih stavlja daleko iznad konkurencije sa 50x detaljnijim zvukom. Putem GameDAC Gen2 sistema i njegovog multifunkcionalnog OLED displeja možete podesiti EQ, jačinu zvuka, ChatMix, i još mnogo toga.

Arctis Nova Pro Series kolekcija je dostupna na zvaničnoj SteelSeries stranici, i prodaje se po sledećim cenama:

  • Arctis Nova Pro – 279,99€
  • Arctis Nova Pro (Xbox) – 279,99€
  • Arctis Nova Pro Wireless – 379,99€
  • Arctis Nova Pro Wireless (Xbox) – 379,99€
  • Arctis Nova Pro Wireless (PlayStation) – 379,99€
  • SteelSeries Sonar Audio Suite – preuzmite besplatno na: com/gg/sonar

O SteelSeries brendu

 Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje