četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

49ersi trejdovali Lensa u Dalas

San Francisko 49ersi trejdovali su kvoterbeka Treja Lensa u Dalas Kaubojse. U zamenu za Lensa 49ersi su od Kaubojsa dobili izbor četvrte runde na sledećem draftu.

Za mnoge iznenađujuća odluka, jer su 49ersi na draftu pre dve godine žarko želeli Lensa i na kraju ga dobili. Izrvšili su nekoliko trejdova ne bili se popeli na draftu i dobili Lensa.

Glavni trener Kajl Šenahan je dobio svog kvoterbeka, ali sreće nije bilo. Naime, Trej Lens je doživeo tešku povredu skočnog zgloba koja ga je odvojila od terena na godinu dana. U međuvremenu mnoge stvari su se promenile u redovima San Franciska.

Da stvar bude gora po Lensa nedavno su mu saopštili da je izgubio mesto drugog kvoterbeka i da ga je pobedio Sem Darnold. Sa tom vešću bilo je jasno da je vreme koje je Lens proveo u San Francisku gotovo.

Ovako San Francisko je ipak dobio nešto za Lensa. Na njihovu sreću pronašli su sreću u Broku Purdiju i to nije mnogo uticalo na rezultate tima. Sa druge strane Lens će promeniti sredinu i ostaje da se vidi kako će napredovati iza Daka Preskota čije je mesto u prvom timu zagarantovano.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje