četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal – Predlozi za klađenje (Predsezona)

Danas su na programu neki od mečeva iz poslednjeg kola NFL predsezone. Malo po malo starteri odigraju po koji drajv, a mi ćemo u ovom članku predložiti nekoliko predloga koji bi mogli da se isprate. Naravno, moramo imati u glavi da je ovo ipak predsezona i da utakmice bukvalno nemaju rezultatski značaj. Retki su timovi koji izgaraju do kraja, ali takođe treba istaći da je ovo poslednja prilika za igrače koji su na ivici na popune roster za sezonu koja ide.

19:00 Kanzas Siti Cifsi – Klivlend Braunsi 43.5+

Možda i previsoka margina za jednu ovakvu utakmicu no jasno je što su kladionice ovako postavile margine. Naime, kvoterbekovi Kanzas Sitija su odigrali nestvarne tri utakmice. Kanzas je po navici postizao veliki broj poena i to bi trebalo da se nastavi i večeras. Naravno, kao i uvek odbrana je slabiji deo tima pa će i Klivlend sigurno imati svoju šansu.

19:00 Cikago Bersi – Bafalo Bilsi 37.5+

Još jedan over, a razlog je jasan. Dolaskom novog trenera prošle sezone Bersi polako, ali sigurno menjaju svoj identitet. Nije to više tim sa granitnom odbranom i jalovim napadom već obrnuto. Sada ide više u smeru napada što potvrđuju i ove predsezonske utakmice. Svakako, vredi probati sa overom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje