utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost oslabljen neigranjem 5 standardnih igrača, a ukupno fali njih 9!

Današnji gost već neko vreme muči muku sa izostancima i varljivom formom, a danas će im faliti petorica jako važnih igrača, uz još 4 iz rotacije, faliće jedan standardani defanzivac, potom drugi i treći asistent tima, kao i prvi i treći strelac ekipe. Domaćin u dobroj formi i bez izostanaka važnih igrača. Meč možete odigrati do 20:45 u utorak!

Radi se o susretu Engleske Lige 4, koji počinje od 20:45, a sastaju se ekipe Oldham Atletic i Morecambe, u pitanju je susret 33.kola.

Ekipa Oldham Atletika nalazi se na 10.mestu i sada ih svega 6 bodova deli od mesta koje vodi u plej of, ali imaju utakmicu manje (ovaj meč), tako da je ovo veoma bitan meč ukoliko žele u plejof. Ove sezone za sada imaju skor 12 pobeda, 10 remija i 10 poraz uz gol razliku 50:39. Na svom terenu imaju učinak 7-4-5 i gol razliku 29:21. U prethodna tri kola dve pobede i jedan remi. Za ovaj meč trener domaćih ne može da računa samo na napadača  Dan Gardner-a (20/2)


Što se tiče ekipe Morecambe oni su na 21.mestu tabele sa učinkom od 8 pobede, 8 remija i 16 poraza uz gol razliku 33:50. Na gostovanjima imaju učinak 4-5-7 i gol razliku 14:25. U prošlom kolu kada su takođe imali puno izostanaka samo zahvaljujući sjajnoj partiji golmana, koji je odbranio penal i još par odličnih šansi, ostvarili su pobedu nad Port Vejlom 0:1 i tako prekinuli niz od 8 mečeva bez pobede (4 remija i 4 poraza).

Za ovaj meč trener ponovo ne može da računa na puno važnih igrača, a to su, standardni defanzivac Sam Lavelle (28/0/1), potom manje važnog defanzivac Jamesa Sincleira (1/0/0), u veznom redu neće biti drugog asisistenta tima Andrew Tute (21/2g/4a), kao ni trećeg asistenta tima Aaron Wilding (23/1g/2a), izostaće i vezni igrač Andy Fleming (11/1g/1a), kao i Lamin Jagne (4/0/1a), u napadu će faliti prvi strelac tima AJ Leitch Smith (29/6g/1a), ao i treći strelac Vadaine Oliver (28/4g/2a), a nema ni mladog Kyle Halwey-a (0/0/0).

                         Izostaju igrači koji su uokvireni crvenim pravouganikom!


Odbrane golmana Morecamba u prošlom kolu pogledajte na:


U prvom delu sezone na terenu Morekomba slavio je Oldam 0:2


Mišljenje urednika: Gosti sa zaista puno problema idu na noge jednom od timova koji po kvalitetu sigurno zaslužuje da se nađe na mestu koje vodi u plejof, kompletan domaćin, nadamo se neće ispustiti šansu da slavi protiv ovoliko oslabljenog gosta, a naš predlog je pobeda domaćina po kvoti 1,75!

1:2 (0:1)


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠEM ČLANKU:


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje