petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Protiv ovog rivala redovno dolaze do pobede

U sklopu 2. kola portugalske Primeira Lige odigraće se utakmica između Ferreire i Sportinga, koja će se odigrati od 19 sati i 30 minuta po našem vremenu.

Ferreira je tekuću sezonu započela na gostovanju ekipi Portimonensea gde su odigrali nerešeno, rezultatom 1:1, zbog čega sada zauzimaju 10. mesto na tabeli.



Sa druge strane, Sportingu će ovo biti prva utakmica u domaćem šampionatu jer su 1. kolo propustili zbog učešća u Ligi Evrope, gde savladali Aberdeen sa 1:0.

Međusobne utakmice: Ferreira – Sporting (www.flashscore.com)

Uloga blagog favorita na ovoj utakmici je očekivano pripala Sportingu, za čiju pobedu se daje kvota 2,10. Trebalo bi napomenuti da će pored očiglednog kvaliteta na njihovoj strani danas stojati i tradicija, s obzirom na to da su Ferreiru savladali na svakoj od prethodnih 8 međusobnih utakmica.

Ukoliko mislite da će Sporting nastaviti niz pobeda protiv današnjeg rivala, tip “2“ možete odigrati po gore navedenoj kvoti, 2,10.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje