subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ovog protivnika su savladali 6 puta u nizu!

Sa početkom od 16 sati i 15 minuta odigraće se utakmica 10. kola grčke Super League u kojoj će snage odmeriti Lamia i PAOK.

Lamia se trenutno nalazi na poslednjoj, 14. poziciji jer je od početka sezone osvojila samo 2 boda, ostvarivši 2 remija i 5 poraza.



PAOK, sa druge strane, ima čak 18 poena i zauzima 3. mesto na tabeli. Do sada je ostvario 5 pobeda i 3 remija, bez ijednog poraza.

Međusobne utakmice: Lamia – PAOK (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih dosadašnjih okršaja, možemo da primetimo da su “crno-beli“ u prošlosti imali mnogo više uspeha. Naime, ovi timovi su se od avgusta 2017. godine sastali ukupno 7 puta, od čega poslednjih 6 puta u okviru grčkog šampionata gde je svaki put do pobede došao PAOK i to bez primljenog gola, dok je jedini trijumf Lamije viđen na prijateljskom meču.

Za nastavak ovog niza i novi trijumf tima iz Soluna ponuđena nam je kvota 1,45, a za pobedu bez primljenog gola “SP2“ kvota 1,90. Hoće li PAOK nastaviti seriju pobeda ili će Lamia konačno doći do bodova? Tip “1X“ se plaća kvotom 2,60!


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje