utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Na njihovim susretima u proseku pada 5,7 golova!

Ekipe Bolivar i San Jose sastaće se sa početkom od 21 čas po našem vremenu, u sklopu 15. kola bolivijske Division Profesional (Apertura).

Bolivar je od početka sezone ostvario 7 pobeda, 2 remija i 5 poraza zbog čega nakon 14 kola ima ukupno 23 boda i zauzima 6. mesto na tabeli.



Što se tiče San Josea, ovaj tim se trenutno nalazi na 9. poziciji sa 19 poena s obzirom na to da je ostvario 5 pobeda, 4 remija i 5 poraza.

Međusobne utakmice: Bolivar – San Jose (www.flashscore.com)

Utakmice između ova dva tima su nam redovno donosile veliki broj pogodaka sa obe strane, a to pokazuje i podatak da su Bolivar i San Jose na prethodnih 7 susreta bili precizni čak 40 puta ili u prosek neverovatnih 5,7 puta po meču.

Zahvaljujući svemu tome, tipovi kao što su “GG“ (1,60), “3+“ (1,25) i “4+“ (1,70) su bili redovna pojava, dok smo tip “5+“ (2,65) videli čak 6 od 7 puta. Šta vi mislite, hoće li Bolivijci nastaviti sa goleadama?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje