utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Argentinci ne mogu da se pohvale efikasnim okršajima!

Sa početkom od 20 sati i 30 minuta na programu je utakmica 7. kola argentinske Primere C (Apertura) u kojoj će snage odmeriti Berazategui i El Porvenir.

Berazategui se u susret današnjoj utakmici nalazi na 10. mestu, s obzirom na to da je od početka sezone osvojio 8 poena i zabeležio 2 pobede, 2 remija i 2 poraza.

El Porvenir, sa druge strane, ima skor od 2 pobede, 1 remija i 2 poraza zbog čega u ovom trenutku, sa 7 bodova, zauzima 13. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Berazategui – El Porvenir (www.flashscore.com)

Ukoliko se osvrnemo na prethodne okršaje ovih timova možemo da primetimo da ni Berazategui ni El Porvenir nisu bili preterano efikasni u poslednjih nekoliko godina, odnosno na prethodnih 7 međusobnih susreta. Naime, za to vreme su uspeli da postignu svega 9 pogodaka, što nam je donelo prosek od 1,29 gola po meču, ali i niz od 7 utakmica na kojima je bio dobitan tip “0-2“.

Za nastvak tradicije i još jedan okršaj sa maksimalno dva gola se nudi kvota 1,55, dok se kao interesantan tip nameće i dupla šansa na goste, koji u tom periodu nisu pretrpeli niti jedan poraz, po kvoti 1,95.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje