utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Argentina – Australija (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.

Od očajnog početka, do dva trijumfa od 2:0. Tako bismo u jednoj rečenici opisali igru Argentine u grupnoj fazi. Ruku na srce, delovalo je da će bez muke biti reprezentacija sa 7-9 bodova u grupnoj fazi, ali su još jednom pokazali da se većim delom oslanjaju na individualni kvalitet jednog od najboljih fudbalera sveta, Lionela Mesija.

U utakmici protiv Saudijske Arabije su im poništeni golovi, nije ih htelo, a stigla ih je kazna. Protiv Meksika su dugo pokušavali da nađu put do gola, a reklo bi se da su protiv Poljske samo ubacili u petu brzinu i da je ta pobeda mogla da bude daleko ubedljivija. Argentinci su bez sumnje jedni od favorita za titulu, a Australija im je samo prva stepenica u nokaut fazi.

Izostanci: nema izostanaka u sastavu Argentine

Očekivani sastav (4-3-3): Martinez; Acuna – Otamendi – Romero – Molina; Allister – Fernandez – Paul; Alvarez – Messi – Maria


Ako je neko pokazoa da zna da odigra na rezultat, onda je to Australija, kojoj su se davale minimalne šanse da se nađu u top 16. Ipak, tu su stigli, a sada ih čeka ogroman zadatak – selekcija Argentine. Australijanci su u prvom kolu poraženi sa čak 4:1 protiv Francuske, ali ih to nije pomelo da u naredna dva mea pobede Tunis 1:0 i Dansku 1:0. Igraju tvrdo, čvrsto, defanzivno orijentisano i cilj im je na svakoj utakmici da sačuvaju svoj gol, a ako uspeju iz kontranapada ili prekida da ugroze gol protivnika, tim bolje. Koliko mogu protiv Argentine, nismo sigurni, ali svakako da će sada igrati bez pritiska, jer su već obradovali svoju naciju. Ovo je Australiji tek drugi put da igraju u osmini finala, a nikada nisu bili u četvrtini finala.

Iako su same kvalifikacije igrali toplo-hladno i nisu imali kontinuitet, ispostavilo se da to i ne mora da predstavlja prekretnicu u igri, jer su Danci igrali besprekorno u kvalifikacijama, a na Mundijalu kao da nisu ni bili.

Izostanci: nema izostanaka u sastavu Australije.

Očekivani sastav: Ryan; Degenek – Souttar – Rowles – Behich; Leckie – Mooy – Irvine – Goodwin; Duke – McGree


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Australija igra defanzivno i sačuvala je mrežu protiv rivala kao što su Danska i Tunis, ali kada su igrali sa Francuskom, tada su pokazali da odbrana ipak ima nedostataka. Stoga, verujemo u sličan scenario i večeras, a ako vidimo rani gol na meču, nadamo se goleadi. Tip „3+“ plaća se kvotom 1.90 večeras, srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje