utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Engleska – Senegal (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.



Selekcija Engleske do sada je u potpunosti iskoristila situaciju sa grupom u kojoj se našla, sjajno je otvorila takmičenje i savladala Iran sa 6:2, da bi u drugom meču odigrala poprilično neubedljivo protiv SAD-a u meču koji je završen bez golova 0:0, u poslednjem trećem kolu, sjajno drugo poluvreme i još jedna ubedljiva pobeda, ovoga puta nad Velsom 0:3, uz razigrane rezerviste Rashforda i Fodena. U osmini finala čeka ih rival kakvog po stilu igre nisu imali u grupnoj fazi, neko ko će moći da ih ugrozi brzinom i tranzicijom i ko će umeti da iskoristi činjenicu da štoperi Engleske nisu preterano brzi, pa će jako bitno biti kako će Rice i Bellinghem odigrati na mestima dva centralna vezna igrača, a potencijalno i Filips koji bi u ovom meču mogao da igra od starta.

Izostanci: White je otišao iz kampa selekcije i neće ga biti ni na klupi.

Očekivana postava: Pickford – Shaw, Maguire, Stones, Walker, Bellingham, Rice, Phillips, Rashford, Kane, Saka


Ušla je selekcija Senegala sa velikim problemima u ovo takmičenje, koji su se ogledali u izostanku najboljeg igrača tima i zvanično drugog najboljeg igrača sveta, Sadio Manea, ali su i pored toga, odigrali sjajno u grupnoj fazi, gde su sakupili šest bodova i sa drugog mesta se plasirali u nokaut fazu. U prvom susretu protiv Holandije odigrali su jako dobar meč, ali izostanak realizacije i dva lako primljena gola koštali su ih boda ili bodova, iako su ih možda po igri zaslužili. Naredna dva meča jako dobra igra i pet postignutih uz dva primljena gola, uz to Senegal je na ovom prvenstvu dobio nekoliko novih mladih igrača, koji će u budućnosti doneti ovoj selekciji mnogo, kao što su Jacobs, Iliman Ndiaye i Pathe Ciss, tako da se već sada može reći da je Senegal ostvario sve svoje zacrtane ciljeve i da će u ovom meču igrati dosta rasterećeno što može da im bude velika prednost.

Izostanci: Idrissa Gueye, defanzivni vezni igrač PSG, zbog kartona

Očekivana postava: Mendy – Jakobs, Diallo, Koulibaly, Sabaly – Ciss, Pape Gueye, Kouyate (Loum), Sarr, I.Ndiaye, Dia


Mišljenje urednika: Engleska je u ovom meču definitivno favorit, jasno je da su vrednost tima, iskustvo i činjenica na njihovoj strani i da će gosti biti bez dva vrlo važna igrača, kao što su Mane, koji i nije na prvenstvu, i sada Gueye, koji je takođe jedan od vođa ove generacije. Ukoliko Kouyate uspe da zaigra posle povrede, taj problem će donekle biti eliminisan, u suprotnom će Senegal imati jako mlad i neiskusan vezni red, međutim, pored svega navedenog, smatramo da je ipak moguće da ćemo da vidimo neizvestan susret, a mi smo se opredelili za predlog kombinacije golova 1P0-1&2P1-3 po kvoti 1,85.

ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje