utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Teško će do sva tri boda bez petorice važnih igrača danas!

Jedan tim će danas teško do sva tri boda jer im izostaje petorica važnih igrača danas, uz to drugi tim je u boljoj formi. Meč okvirno možete preuzeti do 18 časova, a predložena kvota je 1,65, uz predlog 1,80.

Radi se o utakmici Kiparske Prve lige, a od 18 časova se u okviru 22.kola sastaju Anortozis i Omonioa.

Ekipa Anortozisa ove sezone ne blista, imali su turbulentan period i unutar kluba, pa je došlo do promene uprave, a sve se to odrazilo i na rezultate kluba. Trenutno su na 10.mestu sa skorom 6 pobeda, 5 remija i 10 poraza sa gol razlikom 14:25. Na domaćem terenu imaju skor 3 pobede, 3 remija i 4 poraza i gol razliku 8:11.

Za današnji meč neće moći da računaju na petoricu igrača, to su defanzivac Kiko (10u/1g), potom na vezne fudbalere, kapitena K. Artymatas (10u/0g), A. Chrysostomou (9u/1g), a nema ni dvojice napadača A. Warisa (17u/0g), A. Ebralidze (10u/0g). Prvi strelac tima C. Ninga (19u/4g) nije igrao od 15.januara i danas je neizvestan njegov nastup.

(izvor: https://www.kerkida.net/eidiseis/a-katigoria/anorthosi/oloi-xeroyn-ti-simainei-anorthosi-omonoiaagonistika-ehoyme-talaiporisei-ton-kosmo)

Što se tiče Omonie, ekipa se nalazi na 5.mesto i želi da ostane u zoni plejofa, imaju učinak od 11 pobeda, 2 remija i 8 poraza uz gol razliku 32:19. Na gostovanjima igraju dosta lošije nego na domećem terenu i imaju skor od 2 pobede, 1 remija i 7 poraza uz gol razliku 9:16. Za današnji meč će imati problema pre svega u napadu jer će izostati prvi strelac Kakoullis (17u/7g), kao i još jedan napadač Hooper (13u/2g – samo tri kao starter).

Omonia je neporežena na prethodnih 5 međusobnih mečeva protiv ovog rivala, tri pobede Omonie i dva remija, svaki put od 0-2 gola.

Mišljenje urednika: Nedovoljno kompletan napad domaćina uz dosta izostanaka, izostanak dvojice napadača od kojih je jedan prvi strelac tima kod gosta, nameću nam ponovo predlog 0-2 gola po kvoti 1,65, koji je i inače najčešće prolazan kada igraju ovi rivali, uz to oni koji žele nešto veću kvotu mogu pokušati sa igrom X2&0-3 po kvoti 1,80, najviše zbog nešto slabijih igara domaćina ove sezone i činjenice da neće biti kompletni danas. Srećno!

(1:1) poluvreme, početkom drugom pad 2:1 (igrač koji je odigrao tek drugi meč za tim postigao het trik za domaćina)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje