utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Jedan tim odradio jako slab prelazni rok i sastav popunio sa omladincima!

Jedan tim odradio je jako slab prelazni rok i sastav će biti popunjen da omladincima, a dosta nosilaca igre je napustilo klub. Drugi tim se pojačao pa danas u mnogo boljem stanju dočekuje ovaj meč. Meč okvirno možete otvarati do 11 časova u petak, a predložena kvota je 1,75.

Radi se o utakmici prvog kola Vijetnamske lige, koji će otvoriti ovu sezonu, sa početkom od 11 časova, a sastaju se Nam Dinh i Ho Chi Minh.

Ekipa Nam Dinh je prošlu sezonu završila na 12. predposlednjem mestu, što je bio signal za upravu da mora da reaguje i da pojača svoje redove, pa je u klub ušlo dosta novca od strane sponzora, a dovedeni su iskusni igrači koji godinama igraju ovu ligu, pa su u klub stigli trojica stranaca, Hendrio Araujo koji je prošle sezone postigao 7 golova, ali zabeležio i 7 asistencija, stigao je i španac Gerard Artigas koji je u ligi Andore postigao 12 golova uz 5 asistencija na 11 mečeva ove sezone, dok je treći, možda i najveće pojačanje, stigao iz Kineske Druge lige – Dominic Vinicius koji je u sezoni 16/17 bio prvi strelac Danske Druge lige, a odlično je igrao i prošle godine u Kini, uz njih stigli su i domaći igrači koji će sigurno popraviti igru tima.

Ekipa Ho Chi Min prošlu sezonu završila je na 9.mestu, a u gostima su imali učinak od 3 pobede, 4 remija i 5 poraza uz gol razliku 12:15. Umesto pojačavanja svog tima, oni su ostali bez dosta nosilaca igre, a tim su pojačali mladi igrači koji su završili omladinski staž na akademiji Nutifood JMG, pa je pitanje koliko će tim moći ove godine da se nosi sa ostalim rivalima, naročito u gostima. Otišao im je prvi golman, brazilski štoper koji je odigrao većinu mečeva, potom napadač sa Jamajke – Bygrove prvi strelac sa 5 golova u sezoni, kao i dosta igrača koji su izneli sezonu.

Poslednja tri duela dobila je ekipa današnjeg domaćina.

Mišljenje urednika: Iako je domaćin prošlu sezonu opstao u ligi za jedan bod, mečevi na domaćem terenu su upravo ono što mu je donelo taj rezultat, ove sezone su ambicije mnogo više pa možemo očekivati bolje rezultate, a to govore i dobra pojačanja, na ruku nam ide i gost koji je oslabljen, a poražen je prošle godine oba puta od istog rivala i sa jačim sastavom, pa iako je početak sezone, idemo sa predlogom 1X&2+ po kvoti 1,75, ali oprezno sa ulogom baš zato što je prvo kolo.

1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje