utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Niz rezultata koji nas podseća na “3 za 3“

Ekipe Sakaryaspor i Bodrumspor sastaće se ovog ponedeljka, sa početkom od tačno 18 časova, a reč je o utakmici 27. kola turske 1. Lige.

Sakaryaspor se trenutno nalazi na 6. poziciji sa ukupno 43 boda, dok na svom kontu ima čak 14 pobeda, samo 1 remi, kao i 10 poraza.

Bodrumspor je u dosadašnjem toku sezone ostvario 12 pobeda, 5 remija i 8 poraza zbog čega na ovaj meč stiže sa 41 poenom, tj. kao 7. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Sakaryaspor – Bodrumspor (www.flashscore.com)

Ono što nam je zapalo za oko kada su u pitanju ove dve ekipe jesu njihove međusobne utakmice, odigrane u periodu od novembra 2020. do oktobra prošle godine. Naime, Sakaryaspor i Bodrumspor su pobeđivali naizmenično u sezonama 2020-21 i 2021-22, da bi na prvom meču u sezoni 2022-23 slavio Bodrumspor.

Ako ovaj niz nije slučajnost i saradnja zaista postoji danas bi trebalo da vidimo pobedu Sakaryaspora, a za takav scenario se nudi kvota 2,60. S obzirom na to da se i jedni i drugi bore za mesto u baražu, vredi pokušati i sa varijantom “W1“ po kvoti 1,85 koja nas ograđuje od potencijalnog remija.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje