utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Zbog reprezentativnih poziva i povreda, nemaju 9 igrača danas!

Jedan tim će zbog poziva u reprezentacije i povreda igrati bez devet svojih igrača, među kojima je i prvi asistent tima, drugi tim nema problema sa povredama, meč okvirno možete preuzeti do 20:45, a predložena kvota je 1,90.

Radi se o susretu Engleske Lige Two, a od 20:45 se sastaju Gillingham – Crewe, meč se igra u okviru 37.kola

Nedavni pad u formi doveo je do toga da je Gillingham pobedio samo jednu utakmicu u svojih poslednjih pet utakmica u League Dva, ali su ipak izgradili zdravu prednost nad pretposlednjim i poslednjim timom na tabeli, trenutno se nalaze na 20. poziciji i imaju sedam bodova prednosti nad zonom ispadanja, sa 10 preostalih utakmica.

Njihov niz bez postignutog gola u četiri od poslednjih pet ligaških utakmica može izazvati zabrinutost unutar tima, a njihov niz od tri uzastopne sačuvane mreže u četvrtoj ligi prekinut je na stadionu Banks, ali se može reći da je potpuno drugačije kada igraju na svom stadionu.

Igrači trenera Harrisa su pobedili pet od svojih šest utakmica u League Two ligi na stadionu Priestfield od početka godine – postigli su barem dva gola u četiri od tih utakmica i jedini poraz pretrpeli su od ekipe Bradford City koja se bori za plasman u plej-of.

Sa druge strane tim Crewe tim nije imao bolju priliku da prekine svoj katastrofalni niz na gostovanjima od meča protiv tima Northampton koji ima problema sa povredama, ali njihovi napori su bili uzaludni u tesnom porazu od favorita za plasman na prvo mesto.

Međutim, Crewe Alexandra ima samo tri pobede u svojih 15 utakmica u četvrtoj ligi u 2023. godini, te se tako nalazi u opasnoj zoni, zauzimajući 18. mesto na tabeli – samo četiri boda bolje od Gillinghama, ali sigurno 11 bodova ispred crte ispadanja.

Tokom čitave sezone Crewe je u gostima zabeležio samo 2 pobede, a nisu slavili nijednom na prethodnih 8 gostovanja (3 poraza i 5 remija)

Ono što će za njih biti problem danas jesu izostanci igrača, a faliće im ukupno sedmorica igrača, zbog poziva u reprezentaciju sa timom nisu: veznjak Lachlan Brook (25u/2g/1a) koji je dobio poziv za selekciju Australije, potom defanzivci Connor O’Riordan (12u/2g/0a) i golman James Beadle (6u/0g/0a), zbog povreda nema sledećih igrača prvog asistenta tima Tariq Uwakwe (32u/1g/5a), defanzivci Rod McDonald (26u/1g/1a), Zac Williams (15u/0g/0a), Sean Robertson (7u/0g/1a), kao i vezni igrač Ryan Finnigan (11u/1g/1a) i napadač Christopher Long (1u/0g/0a)

Sa druge strane, domaći tim na raspolaganju nema samo napadača Scott Kashketa (24u/2g/1a) i veznjaka Ben Reeves (15u/0g/0a).

Mišljenje urednika: Jasno možemo reći da se očekuje tvrd i neizvestan meč u kojem očekujemo da domaći tim iskoristi izostanke kod gosta, kao i činjenicu da mnogo bolje igraju na svom stadionu, dok se gost van svog stadiona ne snalazi najbolje i igraće na remi čitav meč. Pobeda domaćina je nešto rizičnija opcija, iako dosta realna danas po kvoti 1,82, a naš predlog je igra 1X&0-2 gola po kvoti 1,90.

2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje