utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Slovački niželigaši su možda u dogovoru!

Sa početkom od 15 sati i 15 minuta na programu je utakmica 17. kola slovačke 3. Lige (zona zapad) u kojoj će se sastati Beluša i Družstevnik Velke Ludince.

Beluša se u ovom trenutku nalazi na 5. poziciji, na svom kontu ima 28 bodova, a do sada je ostvarila 8 pobeda, 4 remija kao i 4 poraza.

Družstevnik Velke Ludince ima tri boda manje, nalazi se dva mesta ispod današnjeg domaćina, a zabeležio je ukupno 7 pobeda, 4 remija i 5 poraza.

Međusobne utakmice: Belusa – Velke Ludince (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe iza sebe imaju vrlo interesantan niz rezultata koji definitivno podseća na saradnju. Naime, u sezonama 2018-19 i 2021-22 smo mogli da vidimo klasičan “3 za 3“ – prvo uz dve pobede gosta, a zatim i dve pobede domaćina. U sezoni 2019-20 je zbog COVID-a odigran samo jedan meč, na kojem je slavio Družstevnik Velke Ludince, da bi na jedinom susretu u sezoni 2020-21 bodovi vraćeni Beluši. S obzirom na to da su prva tri boda u tekućoj sezoni pripala domaćinu, danas se kao logičan sled događaja nameće pobeda Beluše, a ista se plaća kvotom 1,84.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje