petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni “3 za 3“ u Španiji nam donosi kvotu 3,35

U okviru 26. kola petog ranga španskog fudbala, Tercera RFEF (Grupa 4), odigraće se utakmica između Urduliz FT-a i Anaitasuna FT-a, koja je na programu od 18 časova.

Urduliz FT se nalazi na 13. poziciji pošto je do sada ostvario 5 pobeda, 11 remija i 9 poraza te osvojio ukupno 26 bodova.

Anaitasuna FT ima ukupno 31 bod i skor od 7 pobeda, 10 remija i 8 poraza zbog čega na ovu utakmicu stiže kao sedmoplasirani tim na tabeli.

Na samo pet kola do kraja sezone gostujući tim zaostaje 8 bodova za pozicijom koja vodi u play-off, dok domaćin ima isti broj bodova kao i ekipa na vrhu zone za ispadanje, odnosno samo tri više od pretposlednjeg tima na tabeli.

Međusobne utakmice: Urduliz – Anaitasuna FT (www.flashscore.com)

U korist domaćeg tima bi danas mogli da idu rezultati sa međusobnih utakmica protiv ovog rivala, tačnije potencijalna saradnja između ovih ekipa. Naime, Urduliz i Anaitasuna su naizmenično pobeđivali u sezonama 2020-21 i 2021-22 (prvo kao gosti, a zatim kao domaćini), da bi na prvom meču u tekućoj sezoni do pobede došao domaćin. U skladu s tim danas bi trebalo da vidimo novu pobedu domaćina, sada Urduliza, a tip “1“ se plaća sjajnom kvotom 3,35.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje