utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Susreti ovih ekipa su do sada obilovali golovima

Ovog utorka, sa početkom od 20 sati i 45 minuta, na programu je odloženi meč 21. kola engleske Isthmian League Premier Division u kojem će Enfield Town ugostiti Hornchurch.

Enfield Town je na 36 odigranih utakmica osvojio ukupno 66 bodova, uz skor od 19 pobeda, 9 remija i 8 poraza, zbog čega u ovom trenutku zauzima 5. mesto na tabeli.

Sa druge strane, Hornchurch ima ukupno 73 poena i trenutni je lider na tabeli, pošto je u dosadašnjem toku sezone zabeležio čak 22 pobede, 7 remija kao i još 7 poraza.

Međusobne utakmice: Enfield Town – Hornchurch (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim susretima, i jedna i druga ekipa mogu da se pohvale efikasnim izdanjima godinama unazad, a pogotovo u poslednje tri godine s obzirom na to da su na samo 5 odigranih mečeva uspeli da postignu ukupno 20 golova. Zahvaljujući tome smo na svih 5 susreta mogli da naplatimo tip “3+“ (1,65), dok je “GG3+“ (1,88) bio dobitan na poslednja 4 meča. Koliko golova ćemo videti ovog utorka?

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje