utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Hoće li broj golova ponovo biti u opsegu od 1 do 2?

U okviru engleske Southern League Central Division odigraće se zaostali meč 28. kola između Needham Marketa i Coalville Towna koji je na programu večeras od 20 sati i 45 minuta.

Needham Market na ovu utakmicu stiže kao 15. tim na tabeli i sa ukupno 43 poena, pošto je na prethodnih 35 utakmica ostvario 12 pobeda, 7 remija i 16 poraza.

Coalville Town se trenutno nalazi na 2. poziciji, sa samo jednim bodom manje od vodećeg Tamwortha (ukupni 75 poena), dok iza sebe ima skor od 23 pobede, 6 remija i 5 poraza.

Međusobne utakmice: Needham Market – Coalville (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale svega 6 puta, ali su na svakoj od poslednjih pet utakmica ostale ispod granice od 2,5 gola (prvi susret je završen pobedom gosta sa 1:2). Za nastavak ovog niza i novi “0-2“ u režiji Needham Marketa i Coalville Towna nudi se kvota 1,93, a zanimljiv izbor bi mogao da bude i tip “1-2“ po kvoti 2,20, s obzirom na to da nijedan od navedenih mečeva nije završen bez golova.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje