utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (Četvrtak 30.mart)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati sutra do 21h!


Tampa Bay Rays – Detroit Tigers domaćin 3,5+ 1,77 maxbet i meridian

4:0

Start sezone Tampa otvara na terenu kojem igra već mesec dana pripremne utakmice. Ekipa je završila 16-14 spring training, a neki individualci su u sjajnoj formi. Pre svega to mislim na Arozarenu koji je imao jako dobar turnir na WBSC sa Meksikom. Diaz, Lowe i Margot su imali sjajne pripremne utakmice sa avg .300+.

Na brdu za Tigerse će Edourdo Rodriguez, levoruki bacač. Iako je prvi bacač ove ekipe, ništa posebno vredno pohvale ako mene pitate. Miks fastball/slider nije nešto što je perfektno. Ako se setimo prošle sezone, Tampa ga je rasturila već u 1.izmeni u jednom meču, davavši mu 4 poena.

Za Tampu je sutra upitan samo shortstop Wander Franco, a svih prvih pet udarača ove ekipe u karijeri ima 300+ avg protiv Rodrigueza. Brett Lowe u 11 izlaska na palici protiv njega ima 3 udarena homera.

Ovo se mora igrati odmah, zato sam i pisao ranije, bojim se da će sutra granica skočiti na 4,5.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje