Ukoliko niste znali, vaš urednik Cody Ross je bivši reprezantativac Srbije u bejzbolu. Skoro 20 godina u ovom sportu, donelo je mnogo putovanja i mnogo poznanstva po celom svetu. Posao sa kojim se bavi pokriva ovaj sport u potpunosti. ŠTA to znači? Njegov posao je da prati sve profesionalne bacače u MLB i nižim ligama tog sistema. Takva dostupnost omogućava veoma veliko znanje mana i vrlina istih. Takođe softver te firme omogućava 100% tačne podatke o svakom igraču, do najsitnijih detalja. Ono u šta on pretvara sve to je konačan rezultat lako dostupan za sve korisnike.

ZAŠTO igrati bejzbol na našem sajtu je uvek često pitanje? – Autentičnost je pravi odgovor. Nećete naći nikog na balkanu koji sa ovakvom profesionalnošću analizira ovaj sport!

ŠTA nudimo? – Dobar procenat pogodaka i uvek dostupnost da pomognemo drugima. Ovo je sve ljubav i strast, a pomoć drugima je uvek dobar motiv!

PREMIUM SEKTOR – Od aprila do kraja septembra biće mnogo člankova svakoga dana, minimum dva! April je uvek težak mesec, jer je start sezone pa će cilj biti prebaciti minimum 65%! U maju ćemo već znati formu igrača i onda se norma diže na 70%! MLB će svakodnevno biti u PREMIUM sektoru i neće biti izuzetaka!

FREE SEKTOR – Ove godine odlučeno je da NPB i KBO liga bude besplatna tokom cele sezone! Uvek nezgodni za tipovanje, Japanska i Korejanska liga biće svakodnevno na sajtu i to potpuno besplatno. Takođe vrlo bitna promena jesu sve utakmice MLB lige, koje će svaki dan izlaziti kao prognoze bez analize (osim utakmica koja je u PREMIUMU).

Naravno, ako želite dobar procenat i dobru pasivnu zaradu, predlažemo da sve predloge igrati u singlu.

Sve profesionalne lige kreću sutra, a sportska redakcija SN vam želi uspešnu 2023. sezonu. Narednih 6 meseci sa vama je najbolji bejzbol urednik Cody Ross! Srećno svima i rastite sa nama!

Kako da postanete PREMIUM član na sajtu!!!


 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.