utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ZAŠTO igrati bejzbol i ŠTA to nudi PREMIUM sekcija?

Ukoliko niste znali, vaš urednik Cody Ross je bivši reprezantativac Srbije u bejzbolu. Skoro 20 godina u ovom sportu, donelo je mnogo putovanja i mnogo poznanstva po celom svetu. Posao sa kojim se bavi pokriva ovaj sport u potpunosti. ŠTA to znači? Njegov posao je da prati sve profesionalne bacače u MLB i nižim ligama tog sistema. Takva dostupnost omogućava veoma veliko znanje mana i vrlina istih. Takođe softver te firme omogućava 100% tačne podatke o svakom igraču, do najsitnijih detalja. Ono u šta on pretvara sve to je konačan rezultat lako dostupan za sve korisnike.

ZAŠTO igrati bejzbol na našem sajtu je uvek često pitanje? – Autentičnost je pravi odgovor. Nećete naći nikog na balkanu koji sa ovakvom profesionalnošću analizira ovaj sport!

ŠTA nudimo? – Dobar procenat pogodaka i uvek dostupnost da pomognemo drugima. Ovo je sve ljubav i strast, a pomoć drugima je uvek dobar motiv!

PREMIUM SEKTOR – Od aprila do kraja septembra biće mnogo člankova svakoga dana, minimum dva! April je uvek težak mesec, jer je start sezone pa će cilj biti prebaciti minimum 65%! U maju ćemo već znati formu igrača i onda se norma diže na 70%! MLB će svakodnevno biti u PREMIUM sektoru i neće biti izuzetaka!

FREE SEKTOR – Ove godine odlučeno je da NPB i KBO liga bude besplatna tokom cele sezone! Uvek nezgodni za tipovanje, Japanska i Korejanska liga biće svakodnevno na sajtu i to potpuno besplatno. Takođe vrlo bitna promena jesu sve utakmice MLB lige, koje će svaki dan izlaziti kao prognoze bez analize (osim utakmica koja je u PREMIUMU).

Naravno, ako želite dobar procenat i dobru pasivnu zaradu, predlažemo da sve predloge igrati u singlu.

Sve profesionalne lige kreću sutra, a sportska redakcija SN vam želi uspešnu 2023. sezonu. Narednih 6 meseci sa vama je najbolji bejzbol urednik Cody Ross! Srećno svima i rastite sa nama!

Kako da postanete PREMIUM član na sajtu!!!


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje