Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati sutra do 21h!


Tampa Bay Rays – Detroit Tigers domaćin 3,5+ 1,77 maxbet i meridian

4:0

Start sezone Tampa otvara na terenu kojem igra već mesec dana pripremne utakmice. Ekipa je završila 16-14 spring training, a neki individualci su u sjajnoj formi. Pre svega to mislim na Arozarenu koji je imao jako dobar turnir na WBSC sa Meksikom. Diaz, Lowe i Margot su imali sjajne pripremne utakmice sa avg .300+.

Na brdu za Tigerse će Edourdo Rodriguez, levoruki bacač. Iako je prvi bacač ove ekipe, ništa posebno vredno pohvale ako mene pitate. Miks fastball/slider nije nešto što je perfektno. Ako se setimo prošle sezone, Tampa ga je rasturila već u 1.izmeni u jednom meču, davavši mu 4 poena.

Za Tampu je sutra upitan samo shortstop Wander Franco, a svih prvih pet udarača ove ekipe u karijeri ima 300+ avg protiv Rodrigueza. Brett Lowe u 11 izlaska na palici protiv njega ima 3 udarena homera.

Ovo se mora igrati odmah, zato sam i pisao ranije, bojim se da će sutra granica skočiti na 4,5.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.