petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Slučajnost ili nešto više? Poljaci su remizirali 8 puta zaredom!

U okviru 26. kola poljske Ekstraklase odigraće se utakmica između ekipa Korona Kielce i Miedz Legnica koja je na programu u subotu od tačno 15 časova.

Korona Kielce se posle 25 odigranih kola nalazi na 16. poziciji, na svom kontu ima ukupno 27 bodova, a do sada je ostvarila 7 pobeda, 6 remija i 12 poraza.

Miedz Legnica je ostvarila 4 pobede, 7 remija i čak 14 poraza zbog čega na ovu utakmicu stiže sa svega 19 poena i kao poslednji, 18. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Korona Kielce – Legnica (www.flashscore.com)

Na ovu utakmicu vam skrećemo pažnju upravo zbog njihovih međusobnih susreta kojih je u prošlosti bilo ukupno 8, ne računajući prijateljski meč iz juna 2018. godine. Zanimljivo je da smo na svakoj od navedenih osam utakmica videli nerešen ishod, a kod ovako dugog niza sumnjamo da je u pitanju puka slučajnost. Ukoliko mislite da će i današnji susret biti završen bez pobednika tip “X“ možete odigrati po kvoti 3,25, dok se “P/K X“ plaća kvotom 1,75.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje