petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB br.2 (subota 01.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 22h!


Texas Rangers – Philadelphia Phillies gost 3,5+ 1,75 maxbet

16:3 (od 4.izmene do kraja bez poena gosti)

Teksas je sezonu otvorio pobedom nad Filom, iako De Grom nije briljirao. Ipak napad je ostvario prevagu i postigao čak 11 poena.

Nathan Eovaldi će debitovati za Rendžere večeras. Dolazi iz Bostona, a umetnik je splittera koji jako često koristi. Iako je to njegov najbolji kvalitet, fastball mu je utanjio, a slider nema više tu jačinu. Što se tiče matchupa sa protivničkim udaračima, najlošije stoji sa JT Realmuteom (4/7 uz primljen homer). Cave ima takođe 4/7 protiv Eovaldija, dok su Marsh i Pache na 1/2.

Ono gde očekujem neku prevagu jesu udarači Turner i Shwarber. Iako Turner nema trenutno hit na debiju u dresu File, očekujem jedan fantastičan performans. Shwarber je već prekaljeni as koji će čekati samo grešku protivničkog bacača.

Bullpen Teksasa bio je 14. u ligi prošle sezone, a koliko puta smo gledali neke greške Boćija u pripremnom periodu, te od istih očekujem da ne pokriju Eovaldija nakon njegovog izlaska!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje