Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 22h!


Texas Rangers – Philadelphia Phillies gost 3,5+ 1,75 maxbet

16:3 (od 4.izmene do kraja bez poena gosti)

Teksas je sezonu otvorio pobedom nad Filom, iako De Grom nije briljirao. Ipak napad je ostvario prevagu i postigao čak 11 poena.

Nathan Eovaldi će debitovati za Rendžere večeras. Dolazi iz Bostona, a umetnik je splittera koji jako često koristi. Iako je to njegov najbolji kvalitet, fastball mu je utanjio, a slider nema više tu jačinu. Što se tiče matchupa sa protivničkim udaračima, najlošije stoji sa JT Realmuteom (4/7 uz primljen homer). Cave ima takođe 4/7 protiv Eovaldija, dok su Marsh i Pache na 1/2.

Ono gde očekujem neku prevagu jesu udarači Turner i Shwarber. Iako Turner nema trenutno hit na debiju u dresu File, očekujem jedan fantastičan performans. Shwarber je već prekaljeni as koji će čekati samo grešku protivničkog bacača.

Bullpen Teksasa bio je 14. u ligi prošle sezone, a koliko puta smo gledali neke greške Boćija u pripremnom periodu, te od istih očekujem da ne pokriju Eovaldija nakon njegovog izlaska!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.