Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 20h!


St.Louis Cardinals – Toronto Blue Jays domaćin 3,5+ 1,90 maxbet

4:1

Kakav udarački meč je bio na otvaranju sezone i to protiv najboljih bacača. Palo je neverovatnih 19 poena. Ništa manje ne očekujem ni u ovom meču, jer su obe ekipe željne takmičarskog bejzbola.

Kevin Gausman je onaj koji će se suprostaviti našoj opkladi. Ovaj desnoruki bacač ima prosečan fastball, solidan slider i strašan splitter. U prošloj sezoni dva različita performansa protiv Cardinalsa: 6 izmena bez primljenog poena i 4,2 izmene, 5 primljenih poena.

Ali ono kako on upotrebljava picheve jeste skoro uvek splitter na LHH (levoruke udarače) i skoro uvek slider na RHH (desnoruke udarače). Zašto je to bitno? U lajnapu imamo levoruke udarače Nootbara i Edmana koji su deo svoje karijere proveli u Japanu i Koreji, pa su upoznati sa splitterom koji tamo često upotrebljavaju. Takođe Nootbar ima avg .500 protiv Gausmana dok je Edman na .333.

Što se tiče desnorukih udarača tu su Arenado (2/11 uz jedan homer protiv Gausmana), Goldschmidt (4/6 uz jedan udaren homer) i Contreras koji ga obožava jer ima 5/11 uz dva udarena homera.

Dakle, zaključak je jasan, svim igračima prija Gausman i 4 poena su realna opcija. Ukoliko se to ne desi dok je on na brdu, Toronto ne stoji dobro sa bullpenom, pa očekujem i neki primljen poen u kasnim izmenama.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.