subota, 13. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz MLB (subota 01.april)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 20h!


St.Louis Cardinals – Toronto Blue Jays domaćin 3,5+ 1,90 maxbet

4:1

Kakav udarački meč je bio na otvaranju sezone i to protiv najboljih bacača. Palo je neverovatnih 19 poena. Ništa manje ne očekujem ni u ovom meču, jer su obe ekipe željne takmičarskog bejzbola.

Kevin Gausman je onaj koji će se suprostaviti našoj opkladi. Ovaj desnoruki bacač ima prosečan fastball, solidan slider i strašan splitter. U prošloj sezoni dva različita performansa protiv Cardinalsa: 6 izmena bez primljenog poena i 4,2 izmene, 5 primljenih poena.

Ali ono kako on upotrebljava picheve jeste skoro uvek splitter na LHH (levoruke udarače) i skoro uvek slider na RHH (desnoruke udarače). Zašto je to bitno? U lajnapu imamo levoruke udarače Nootbara i Edmana koji su deo svoje karijere proveli u Japanu i Koreji, pa su upoznati sa splitterom koji tamo često upotrebljavaju. Takođe Nootbar ima avg .500 protiv Gausmana dok je Edman na .333.

Što se tiče desnorukih udarača tu su Arenado (2/11 uz jedan homer protiv Gausmana), Goldschmidt (4/6 uz jedan udaren homer) i Contreras koji ga obožava jer ima 5/11 uz dva udarena homera.

Dakle, zaključak je jasan, svim igračima prija Gausman i 4 poena su realna opcija. Ukoliko se to ne desi dok je on na brdu, Toronto ne stoji dobro sa bullpenom, pa očekujem i neki primljen poen u kasnim izmenama.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje