subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: I uspeli su da oteraju trenera

Srpski stručnjak Vladimir Jovanović više nije trener košarkaša Cibone, saopštio je klub iz Zagreba. Kako se navodi, saradnja je raskinuta sporazumnim dogovorom između kluba i dosadašnjeg trenera, a ovakva odluka rezultat je detaljno sprovedene zajedničke analize ostvarenih rezultata u proteklom razdoblju.

Dodaje se u saopštenju zagrebačkog kluba, da će u narednoj utakmici koja se igra u subotu od 12:00 sati protiv Mege u ABA ligi, ekipu voditi dosadašnji pomoćni trener Bariša Krasić.

Vladimir Jovanović na klupu košarkaša Cibone došao je 2. februara prošle godine, a klub iz Zagreba trenutno se nalazi na 8. mestu regionalne lige sa skorom 5-9.

Čini se da je kap koja je prelila čašu bio poraz u domaćem prvenstvu od Žaboka. Medijske kuće iz Zagreba su sprskom stručnjaku predviđale otkaz još davnih dana što je krajnje neosnovano imajući u vidu kako trener radi sa mladim i perspektivnim igračima.

Napomenućemo da je trener Jovanović ostao bez najboljeg mladog igrača lige – Roko Prkačina usled povrede. Pored hrvatskog talenta, iskusni plejmejker Jose Vildoza propustio je tonu utakmica, a od nedavno je i Reauvers povređen.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje