sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u La ligi. Na programu je nekoliko veoma interesantnih mečeva, a mi smo vam spremili najavu istih.

14h Las Palmas-Girona

Las Palmas je bio sjajan u prvom delu sezone i to im je donelo mesto u gornjem delu tabele i što je najbitnije donelo im je mesto koje je jako daleko od zone ispadanja. Čini se da su se od tad opustili jer su od februrara osvojili svega 2 boda na 8 mečeva. Ipak i dalje su daleko od zone ispadanja, nekako, oni su svoj cilj ispunili i sada igraju na neki način rekreativno pripremajući se za narednu sezonu u kojoj sigurno planiraju bolji plasman. Las Palmas je tim koji ne igra preterano efikasne mečeve, retki su mečevi na kojima oni učestvuju, a da budu sa previše golova,ali isto tako moram reći da im je odbrana popustila u poslednje vreme što može biti dosta značajno s ozbirom da igraju sa napadačkom silom kakva je Đirona.

Đirona u ovo kolo ulazi nakon trijumfa na domaćem terenu i u koliko uspeju da slave u ovom kolu mogli bi opet da dođu do drugog mesta na tabeli što bi za njih bio veliki uspeh. Uspela je Đirona da se oporavi i sada igra znatno bolje. Nekako, sada se igra vratila na nivo koji je bio u prvom delu sezone. Igraju do samog starta meča napadački, pritiskaju rivale od samog starta i to im donosi dosta bodova,ali pre svega im donosi i golove. Napad je dosat efikasan, a što se tiče odbrane, ona je standardna, primaju golove, retki su mečevi gde ne prime gol,ali oni ne mare previše za to.

Očekivani sastavi:

Las Palmas possible starting lineup:
Valles; Suarez, Coco, Marmol, S Cardona; Park, Munoz, Perrone, K Rodriguez, Munir; Sandro

Girona possible starting lineup:
Gazzaniga; E Garcia, D Lopez, Blind, Gutierrez; Solis, A Garcia; Couto, Martin, Savio; Dovbyk

Prognoza: Mogao bi ovo biti jedan meč na kojem će biti dosta golova.

Predlog: 3+ @ 1.68

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje