petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA: Ivanović – 5. derbi odlučuje o prvom mestu regionalnog takmičenja

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet gostuju u ponedeljak ekipi Partizana u utakmici 21.kola ABA lige.

Meč se igra u ponedeljak od 20.30 časova u gradskoj „Štark Areni“, i biće još jedan u nizu teških mečeva koje crveno beli igraju u kratkom vremenskom periodu.

Biće ovo 53. duel Crvene zvezde i Partizana, i već peti duel dve ekipe u ovoj sezoni. Poslednji odigran bio je polufinalu kupa Radivoja Koraća u kome su crveno-beli slavili i stigli kasnije do 12.titule nacionalnog kupa.

U regionalnoj ligi, crveno-beli su slavili 90:74, i ukupno u međusobnom skoru vode 28:24.

Trener KK Crvena zvezda Meridianbet Duško Ivanović: „Igramo protiv ekipe koja igra jako dobro, ovo nam je već peti duel ove sezone i poznajemo se sada već jako dobro. Kompletni su, i jasno je da nas očekuje utakmica u kojoj želimo da odigramo dobro, a koja će najverovatnije odlučivati o prvom mestu pred doigravanje u regionalnoj ligi“ rekao je Ivanović.

Ognjen Dobrić: „ Pred nama je još jedna u nizu zahtevnih utakmica, ovoga puta u regionalnoj ligi. Nema velikih tajni, ovo nam je peti duel ove sezone, a svaki novi je priča za sebe. Igrali smo već u Areni, i ovo vreme iskoristićemo na najbolji način da spremni dočekamo utakmicu u ponedeljak uveče. Bez obzira što ima veliku važnost, i da nije tako, u ovu utakmicu bi ušli kao da je prva ove sezone ne razmišljajući šta donosi ekipama. Želimo da odigramo čvrsto i bez padova u igri,kako bi došli do rezultata“.

Nakon ove utakmice crveno-bele očekuje gostovanje ekipi Barselone u Blaugrani narednog petka.


Izvor: KK Crvena zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje