ponedeljak, 04. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA- asistencije igrača (13.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


K. Hayes (Detroit) 7.5+ asistencija, kladionica Maxbet, 11ast

Danas baš kao i pre 2 dana, situacija u ekipi Pistonsa manje više ista. Na našu opkladu najviše pogoduje izostanak Jaden Iveya koji prosečno belei 4.9 asistencija, a umeo je da ima mečeve i sa po 10 podeljenih uspešnih dodavanja.

Hayes će i danas imati veliki usage rate s obzirom da izostaju i Bogdanović i Burks od spolnjih igrača, ali i Bagley od visokih.

Prošli meč sa Pacersima završio je na 13 asistencija i 17 poena.

Bez Jaden Iveya, ne računajući poslednji meč, beležio je 10, 6, 8, 9 i 4 asistencije. Minutaža kada je imao 4 i 6 je bila ispod 30 minuta, što danas ne bi trebalo da bude slučaj jer Pistonsi do kraja sezone tankuju i daju priliku mladim igračima da osete parket.

NBA forma igrača u poslednje vreme!Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje