ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

ABA liga: Mega Bemax – Partizan

Danas će se kao jedina utakmica regionalne košarkaške ABA lige u terminu od 19h sastati ekipe Mega Bemaxa i Partizana. Na tabeli posle 7 odigranih kola Partizan je sa skorom 4 3 na 5. mestu, dok je sa skorom 3 4 Mega Bemax na 8. mestu na tabeli.

Dva trenera veruju u jako efikasnu i neizvesnu utakmicu. Milojević je pred utakmicu sa Partizanom izjavio„Dočekujemo Partizan koji je pokazao da je jako kvalitetna ekipa koja je sposobna da veoma često ubaci 90 i više poena protivnicima. Meč dočekujemo u dobrom raspoloženju posle odlične igre i pobede u Skoplju. Moramo da odigramo veoma agresivno i pametno u odbrani i da pokušamo da nametnemo naš ritam. Ukoliko uspemo u tome, verujem da ćemo imati šansu da iz ovog duela izađemo kao pobednici“, dok je trener Partizana Nikolić pred utakmicu u Sremskoj Mitrovici izjavio„Mega je jako kvalitetna ekipa. Dobro igraju i odmorni su jer ove sezone igraju jednu utakmicu nedeljno, pa imaju više vremena za trening i pripremu. Mi u Mitrovicu idemo da damo sve od sebe. Igramo sve bolje i očekujemo da u utakmici na jednu loptu izborimo šansu za pobedu“. 

Stil igre dva tima nagoveštava dosta poena, pa se kao izbor za ovu utakmicu nameće igra up +174.5 sa kvotom od @1.55 u sportskoj kladionici MaxBet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje