subota, 15. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA poeni igrača (6.5.)

Predlozi izgledne šanse za prolaz kroz seriju


Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Konkretno igram obojicu igrača u Martingale sistemu gde smatram da ova serija mora ići na minimalno 5 mečeva, te stoga krećem sa blagim ulogom koji ću progresivno povećavati ukoliko ne probiju svoje margine.

J. Murray (Denver) 22.5+, 2 korak ✅️ 24pts

Jamal kada je uzimamo 22 šuta protiv Edwardsa i Minnesote, prebacivao je marginu. Prvi meč je završio sa 17 poena gde je sve mečeve postigao u drugom poluvremenu, nakon 0pts u prve dve četvrtine. Ne znamo koji je stepen povrede Kanađanina, propustio je dobar deo sezone, i sa Lakersima nije briljirao gde je današnju marginu probio samo 1x, i to u 5om meču. Smatramo da mora biti agresivniji po svaku cenu u prvom poluvremenu, i nedopustivo nam je da Jokić uzme 9 šuteva za 3 poena, a on sam svega 4.

A. Gordon (Denver) 12.5+ ✅️ prvi korak

Aaron je protiv Townsa i Minnesote uvek okolo ove margine. Defanzivno je odličan igrač, ali na Edwardsu ne može biti iako ima širok raspon ruku, jer je ANT prebrz za njega. Tu malo trpi i minutaža gde Braun ulazi ranije u igru nego ranije. Od kada je stigao u Denver, Gordon ima sledeće brojke protiv Townsa: 15, 12, 7, 8, 24, 13, 12, 14, 14, 14, 4 (minutaža ispod 20 minuta) i 9 poena (poslednji meč odigran u Plejofu kada je imao 6 šuteva).


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje